Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Beyazlığı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
19 yaşındayım ve saçımda beyazlar var.. üstelik genetik falanda değil. fön çektirdiğimde kuaförlerin bazıları keselim dediler ve kestiler. ama başka bi kuaför sakın kestirme dik dik çıkar ve daha çok göze batar dedi.
eğer kestirmeni önerirlerse diye söylüyorum..

Kendim kestim sonra iice kalın dik çıktı kesmemek lazımmış boyamakta istemiyorum belki bişeyler uygulayıp sonuç alnlar vardır dedim ama kimse yok galiba.

arkadaslar üzgünüm adiniza:teselli: benim aklima bu konuyu okuyunca birsey geldi ama emin degilim konularda biraz arastirmaniz gerekir emin degilim ama denemekte fayda var ve genellikle sac icin faydaliymis SARIMSAK. bir dis sarimsagi gece yatmadan evel hap yutar gibi yutmalisiniz sanirim beyazlarida yok ediyordu sanirim ama dedigim gibi emin degilim arastirin kizlar her derdin elbette devasi vardir:sm_cool: bide sarimsak cignemende yuttuldugu icin koku yapmiyormus koku yapar diye endiseliyseniz eger sırnaşık şey

DoktoR ahmet maRanki bunLa iLqili bişey söyLemişti pek hatırLayamadım ama cevizLe ilgili mi ceviz yağı mı öle bişeydi ..o bi taRif vermişti onu uyquLayınca bi daha hiç beyaZz çıkmıyormuş saçLarda ama tarifi biLmiyorum tabi kitabındada yazmıyoR interNette buLursam koyaRım kızLar !

20 tane cevizin sert olan kahverengi kabuğunu, 1 litre suya koyarak 10-15 dakika kaynatın.Elde edilen ceviz kabuğu suyu ile her gün sabah ve akşam saçlarınızı yıkayın. Düzenli uyguladığınızda kısa sürede saç dökülmeniz duracağı belirtiliyor

KızLar burada saç döküLmesini önLüyoR diyoR ama ahmet maranki saba tümerin programındayken saçı bi daha beyaZz çıkartmıyoR boyalara gerek yok demişti

dediğim gbi cevizle ilgili bi tarifti ...

UmaRım bu taRiftir

valla 16 yasımdan beri ırsi beyazlarım var şuan 25 imdeyim ve 100 e yakın beyazım var....ben boyamaktan başka çare bilmiyorum...

slm arkadaşlar. benimde beyazlarım çok fazla.boyamak ta çözüm deil ki bi kaç gün sonra en fazla bi ay sonra yine aynı bembeyaz....başka çaresi varsa merakla bekliyorum.

arkadaşlar gülü kurutup o yaprakları yakıyorsunuz ve külü balla,z.yağıyla karıştırıp saçlarınıza sürüyosunuz ...ve bunu hafda da 3 gün 1 saat bekletiyorsunuz hepsi bu kadar :lepi:

kızlar benim bildiğim eskilerden beri soğan suyu sürün derler beyazlar için ama tabi o da biraz zor bi yöntem
ama yatarken yutulan sarımsağı ben de biliyorum çok faydalıymış beyazlar için de
bu beyazları geçirmiyo çıkmasını engelliyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…