Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç beyazlarına karşı çözüm ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

MRMN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
8.819
2
0
Ankara
genetik olarak saçlarımda beyazlarım var ara ara ...saç beyazlarına karşı çok farklı ürünler var piyasada ..bu tip ürünlerden alıp kullanan var mı merak ediyorum ...

ruj tarzı ve rimel gibi fırçalı saç renginde ürünler gördüm ama kullanmadım. gerçi tek tek onları boyamaya çalışmak da pek akıl kârı değil

Rimel tarzı ürünler ilginç geldi. Ama uygulayamam herhalde ben zor

valla sık sık boyuyorum dip geldiği zamanda o rimel tarzı dediğinizi kullanıyorum bir süre idare ediyor. avonunki var bende fena değil kızlar kokusu harikaaaa ama geçici çözüm tabi banyo yapınca işi bitiyor.. keşke kalıcı bir çözüm olsa bilmiyorumkismile

Ben artık boyamıyorum bile:) Bıktım ya başedemiyorum. Benimkiler meç gibi böyle bir değişik, bıraktım uzuyorlar

Bence abartı derecede beyaz yoksa boyatmamak en iyisi, bazen beyazlar da çok şık gösterebiliyo, hic unutmuyorum ortaokuldayken resim öğretmenimiz vardı beline kadardı saçları ve kahkul tarafında beyazları vardı arkaya atardı gayet şık duruyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…