Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç beyazlamasını önlemeye doğal yöntem

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ipekbocugu

Yarınlar güzel olacak..:)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
156
Yer
Diğer
Saç beyzalaması tamamen önlemesede geçiktirebilir diye düşünüyorum, bende 10 tane falan beyaz saç var.Denemedim deneyeceğim sizle paylaşmak istedim başka fikri olan varsa söylerse sevinirim beyaz saçlara sinir oluyorum da.-tatlicadiarzu-

Gerekli Malzemeler
Gül yaprakları
Badem yağı
Yeşil ceviz kabukları

Gül yaprakları yıkanarak temiz bir zemin üstünde güneş ısısıyla kurutulur. Kurutulan yaprakların yakılmasıyla elde edilen küle, badem yağı ile lapa kıvamına gelinceye kadar karıştırılır. Saçlar elde edilen bu gül lapası ile haftada bir ovularak yıkanır.

Yeşil ceviz kabukları, çaylı suda yarım saat kaynatılıp süzülür ve sonrasında badem yağı ilave edilerek karıştırılır. Saçlar gün aşırı bu karışımla yıkanır.

ceviz kabuğunun mu ceviz ağacı yaprağının mıydı ahtırlamıyorum ama bir arkadaş bu yeşil cevizin saç rengini koyulttuğunu yazmıştı, doğrudur

Evet arkadaşlar suna dumankaya adlı şahısyan onaylıdır bu ceviz yaprakları olayı kesin deneyin denerim ama sarışınlar yapmasınlar mümkünse koyu saçlı arkadaşlar

yeşil ceviz kabuğu veya ceviz ağacının yapraklarının kaynatılıp suyunun saça sürülmesi çok doğal ve etkili bir yöntem ben de uyguluyorum ve çok memnunum...

Back