Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç beyazlaması
- Konu Sahibi Hayal_33
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ağustos 2019
- 2.776
- 8.585
- 158
- 21 Ekim 2020
- 708
- 903
- 53
- 26
İlk çocuğumun doğması ve çok zor bir bebek olmasıyla 5 adet beyazlayan saç telim var ama ben beyazlarımı çok seviyorum ve boyatmayacağımSaçlarım aşırı derecede beyazlası. 6 ayda bir röfle yaptırıyordum ama artık o da fayda etmiyor. Saç rengini geriye döndüren oldu mu ? Ya da dip boya mı yapıyorsunuz ? Çok stres yapıyorum ve çok üzülüyorum bu duruma.
Beyazlarınızla barışık olmanız çok güzel. Keşke ben de kendimi böyle kabul edebilsem. Bendekiler 5 tel falan da değil. Saçımı toplayamıyorum artık…İlk çocuğumun doğması ve çok zor bir bebek olmasıyla 5 adet beyazlayan saç telim var ama ben beyazlarımı çok seviyorum ve boyatmayacağım
39 yaşındayım. Sürekli saçım ile uğraşmak çok canımı sıkıyor.Yaş kaç? Bilen varsa bende merak ediyorum. 37 yaşındayım
Gerçekten mi !! Çok gençsiniz. Genetik demek ki..Kaç günde bir dip boya yapıyorsunuz ve hangi renge boyuyorsunuz…25 yaşındayım. 17 yaşından beri dip boya yapıyorum. Saçlarım dipten tamamen beyaz geliyor düzelmesi zor dipten boyayın
Gri/gümüş renkler var onları mi denesem diye düşünüyorum39 yaşındayım. Sürekli saçım ile uğraşmak çok canımı sıkıyor.
Evet onu da deneyenler var çok ta popüler ama ben henüz o renge hazır değilim ((Gri/gümüş renkler var onları mi denesem diye düşünüyorum
- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
- 23 Ocak 2016
- 32.928
- 49.323
- 598
Ben de 34 yaşımdayım tek tük önden beyazlar geliyor ama hiç dert etmiyorum valla yukarıda da biri yazmış ya gümüş gri ombrenin daha grimsi hali o kadar müthiş oluyor ki ya da beyaza çalan sarı ben bitiyorum o renklere amann keşke sorunlar saçtaki beyazlar kadar basit olsaGerçekten mi !! Çok gençsiniz. Genetik demek ki..Kaç günde bir dip boya yapıyorsunuz ve hangi renge boyuyorsunuz…
6 ayda bir Saçlarımı platine boyatıyorum son 1-2 senedir. Zaten sarışın olduğum için pek sırıtmıyor da… ama inanın ondan da çok yorulmuştum. Sizin bu yorumunuz çok iyi geldi banaBeyazınız çok ise sarının beyaza çalan tonunu boyatın hem de müthiş bir şey oluyor benim beyazlarım artarsa öyle yaptırmayı düşünüyorum.
Brushligt yaptırırken dip boya da yaptırıyor musunuz ?Brushlight yaptırıyorum araya karışıyorlar. Belli olanlar da olsun diyorum artık
- 26 Ağustos 2017
- 2.899
- 7.583
- 158
yok açık kumralım beyazlarla birlikte renk cümbüşüBrushligt yaptırırken dip boya da yaptırıyor musunuz ?
Aynı benyok açık kumralım beyazlarla birlikte renk cümbüşü