• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç besleyici ürün tavsiye edebilirmisiniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

seydaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
10
0
86
Bolu
selam kızlar benim birkaç sorunum var.Size bir kaç soru soracagım.Saç üzerine.

kardeşimle benim saçlarımız çok kuru ince vede kabarıyor cansız şekillenmiyor. Kardeşim erkek ama onu bastan söylüyüm benden 3 yaş küçük benim yasım 21 neyse konuya giriyim

1) Dediğim gibi saçlarım cok yıpranmış kötü durumda kardeşimde de Dht yerleşmiş durumda saç köklerine büyük ihtimalle bize söyle ablalı kardesli ortak kullanacagımız yada yarı ayrıda alırız ama ekonomik uygun fiyata saçı hem beslicek hemde nemlendirecek söyle saç serumu var mı yıkanmadan olan? ne önerirsiniz her kafadan bir ses cıkmasın ama kardesimde bende cok üzgünüz bu duruma gerçi ben alıştım artıkda o ergenlik dönemlerinde kız arkadası dalga gecmis zoruna gitmiş cocugun üzülüp üzülüp duruyor öyle :S saçlarımı söyle kökten uca besleyici güclendirici nemli paralk dolgunluk kazandıran bi serum olsun sert saclarımız cok kuru oldugu için :5::5: vede dht etki etsin.

2.olarak philips bir keratinli düzleştiricisini gördüm reklamda hem besler hem düzleştirir diyor o nasıl oluyor onun hakkında bilgi almak isterim.Önerirmisiniz?

3.olarakda yüz için sivilce akne yapmayan besleyici nemlendiriciler istiyorum soruları benim gibi 1) 2) 3) seklinde cevaplarsanız sevinirim teşekkürler kızlar

Back