Arkadaşlar merhaba,
İşim gereği çok büyük firmalarda saç bakımı hakkında çok çalıştım,formul,satıs,üretim vs.. Size Marka ismi verdirmeden cebinizden top top paralar çıkarmadan size birkaç öneri sunabilirim . Özellikle kullandıgınız ürünlerin yapılarını ve neden fayda etmediğini yazarsanız yardımcı olmaya çalışacagım. Ayrıca daha ucuza nasıl mal edersınız,veya hangı urunu kullanmanız daha ıyı ve tehlıkesız olur yazacagım,açıklamalarıyla...hadı kızlar saçımıza özen gösterelimm:)))
Merhaba,
Saçlarım kıvırcık ve çok kuru. Her yıkamada tutam tutam dökülüyor. Saçlarımı boyadığım için krem kullanıyorum. Bir sürü şampuan denedim sonuç aynı. Şekil bile vermekte zorlanıyorum. Dökülmeye ve kolay şekil vermeye yardımcı olsanız ne mutlu edersiniz beni...
canım çok sevindim böle bir konu açtığına
çünkü saçlarım acayip dökülüyor eskiden öyle bir saçım vardı ki tokalar tutmazdı inan şakayla karışık gittiğim kuaförler kovardı beni yoruluyoruz senin saçını keserken tararken derlerdi ama son bir senedir inan topak topak dökülüyor her taradığımd toplamak için açtığımda kucağım saç doluyor ev saçtan kıldan geçilmiyor hele bir banyo yapsam kuvet tıkanıyor ya çok üzülüyorum bioblas kullandım 6 aydan fazla işe yaramadı saçımı 4 5 ayda anca boyarım ki son boyamam haziranın başındaydı şimi boyamak istiyorum daha çok dökülür die boyayamıyorum diplerim çıktı göz hizama kadar uzadı ama korkudan el vuramıyorum şimdilerde 3 haftadır şampuanıma çam terebenti yağı karştırdım onu kullanıyorum o biraz azalttı gibi birde 2 aydır haftada bir badem yağı sürüyorum saç diplerime ama istediğim oranda azalmadı dökülmeler
ben daha etkili ne yapabilirim ne iyi gelir
saçlarım normal kuru değil yağlı değil öyle yani beyazlarımda çok kepek derdimde yok çam terebenti kullandıktan sonra saçlarım güzel parladı ama dökülme durur mu bilemem
bana bu konuda yardımcı olursan çok mutlu edersin duacın olurum
Merhaba... Benimde saçım sürekli boya yaptırmaktan mahvolmuştu. Bir süredir sinameki,badem yağı ve bemiksin e vitaminli ampulünü kullanıyorum iyi geldi saçıma. Haftada bir yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince... Başka ne yapabilirim daha parlak ve sağlıklı görünmes için ?
adacım merhaba,
susam yagı,
cam terebentın,
argan yagı,
Badem yağı,
ısırgan tohumu yağı,
sarımsak yağı ,
ceviz yağı bu yaglar sac bakımında cok etkılı.sac bakım yagıda alabılırsın(ıs vs bır ugrasın yoksa vaktınde varsa cok tavsıye etmem) .kendınde evde yapabılırsın.Ama lutfen olcude abartı kullanmayın .kas yapayım derken goz cıkarırsınız. Cok surmek fayda yerıne zarar verebılır. duzenlı kullanıma ozen gosterın yeterlı.
E vıtamını ılla bı markanın olması gerekmıyor herkes e vıtamını satın alıp kendı markasını vuruyor.ılla o dedıgın markayı ve ampulunu alma.
Parlak gorunmesı ıcın:
sac kremı durulanmayan olanlarından( sacının yaglılıgna gore sıklık belırlemelısın)
Sac serumu kullanabılırsın
Fon suyu (mavı su )kullanabılırsın
Argan yagı kullanabılırsın.
Parlatıcı sprey (Shıne spray) kullanabılırsın. Bunlar sana sunabılecegım secenekler.Ama hepsını kullanma arasından 1 veya 2 tanesı yeterlı.
kullanırken yorumlarınıda yaz canım baska arkadaslarda faydalanmıs olsun
Evdeyim bir işim yok o yüzden kendim uğraşmasını daha çok seviyorum. Söylediğin yağları alırım ama ölçü olarak ne kadar tavsiye edersin? Hepsini karıştırıp mı öyle saçımıza sürelim yoksa ayrı ayrı da sürebilirmiyiz? Birde benim saçlarım sarı , rengini acaba doğal olarak açıcak herhangi bir bitki varmı tekrar kimyasal işleme şu aralar almak istemiyorum çünkü daha yeni işlem gördü saçlarım.
Evdeyim bir işim yok o yüzden kendim uğraşmasını daha çok seviyorum. Söylediğin yağları alırım ama ölçü olarak ne kadar tavsiye edersin? Hepsini karıştırıp mı öyle saçımıza sürelim yoksa ayrı ayrı da sürebilirmiyiz? Birde benim saçlarım sarı , rengini acaba doğal olarak açıcak herhangi bir bitki varmı tekrar kimyasal işleme şu aralar almak istemiyorum çünkü daha yeni işlem gördü saçlarım.
evde olman cok ıyı canım.hem ugrasmıs olursun hemde verdıgım paraya degdımı dıye dusunup ,ugrasmazsın kendınle.oncelıkle soyledıgım yagların sende alerjı yapıp yapmadıgına bak.tek tek cıltte dene, daha sonra al,kasıntı veya kızartma yaparsa kesınlıkle kullanma.
aldıgın yaglardan 10 gr karıstır (gunes ve ısı gormeyecek sekılde sakla,cekmece olabılır) .eger dıplerden kopuyorsa sacların bır pompa yardımıyla sık yag karısımını ve parmaklarının ucuyla hafıf masaj yap ama dıpler saglıklı ıse bır pamuk yardımıyla nazıkce surebılırsın:) nazıkce dıyorum cunku ıyıce gırsın dıye çitilediğimiz oluyor cıldımızı:)
saclarını oksıjenlı su ıle kımyasal kullanarak acabılırsın ama ben kımyasal olmadan yapmak ıstıyorum dersen papatya onerırım. Tabı mevsımı gectı bulabılırsen papatyaları kaynat ve suyunu sacının acılmasını ıstedıgın kısımlarına ıyıce sur.ıstedıgın tona kadr beklet ve yıka.bu en zararsız ve boya ıle yakalayamadıgın tonları verıyor sacına
kolay gelsın sımdıden
Ayrıca sacını bu ara kımyasal kullanarak acma cunku her oksıjenlı su,oksıdan,acıcı kullandıgında sacın yıpranır ve kurur .butun kullandıgın yagların etkısını goturebılırsın(
mrb..benim de saçlarım çok dökülüyor..resmen seyrekleşti..ve uçları çok kuru..kuaförüm bunun da saçları dökeceğini söyledi..ne yapabilirim?bebe yağı tavsiye eder misiniz?teşekkür ederim..
merhaba,
anlattıklarınıza gore kuruluktan kaynaklı gıbı geldı banada bunu anlamanın tek yolu sacınızın nem dengesını normal hale getırmek bunun ıcın bedem,sarımsak,bebe yagı hepsını kullanabılırsınız.Onemlı olan kendı bunyesınde olmayan yagı dısarıdan takvıye etmek.ılk kullanımınızda eskısınden fazla dokulme olabılır ama Bır sure -duzenlı- kullandıktan sonra dokulme duracak ve saglıklı ve daha saglam saclarınıza kavusacaksınız. ama dedıgım gıbı sadece kuru olmasından sıkayetcı ısenız durum boyle. Ama herhangı bır rahatsızlık,stres ve ılac kullanımınız varsa bunlar zaten dokulmesını durdurmayacaktır.
Arkadaşlar merhaba,
İşim gereği çok büyük firmalarda saç bakımı hakkında çok çalıştım,formul,satıs,üretim vs.. Size Marka ismi verdirmeden cebinizden top top paralar çıkarmadan size birkaç öneri sunabilirim . Özellikle kullandıgınız ürünlerin yapılarını ve neden fayda etmediğini yazarsanız yardımcı olmaya çalışacagım. Ayrıca daha ucuza nasıl mal edersınız,veya hangı urunu kullanmanız daha ıyı ve tehlıkesız olur yazacagım,açıklamalarıyla...hadı kızlar saçımıza özen gösterelimm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?