• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri saç bakımında uzmanlaşan arkadaşlarr bi yardımcı olur musunuz???

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

narr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
152
0
46
İzmir
saçlarınızı maydanoz suyu ısırgan suyu ile yıkıyosunuz ya kızlarr,bunu durulama suyuna mı katıyosunuz?yani banyodan cıkmadan son su olarak mı sacınıza dokuyosunuz yoksa bu sularla yıkadıktan sora üstüne bide bunu arındırıyo musunuz normal cesme suyuyla?

bide mesela ben her aksam yatmadan elma sirkesi yada ısırgan suyunu fısfıs şişeyle sacıma sursem yatsam sabaha yıkamasam yani sacımda kalsa zararı olur mu? böle 4 gun gecirsem falan. :44:

acemıyım bu konuda inşallah başlıcam sac bakımına. burda baya bişe ögrendim sayenizde. saolun hepiniz. cevaplar için tşk....:34:

Kullandığın bitkiye bağlı olarak değişir herhalde. Ben atkuyruğu, sinameki, lavanta bitkilerini durulamadan kullandım. ısırgan biraz daha kurutucu olabilir belki. Elma sirkesini de seyrelterek ve durulamadan kullandım

cevabını buldum,yıkamıcam :))) bugün başladım bakalım saç bakımına hayırlı olsun:49:

Çocukluğumda annem ısırgan otunun suyuyla yıkardı saçlarımı.. Gerçekten çok faydalı.

Back