Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar sac bakiminda kesin cozum :)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

benimde saclarim ince telli biraz sabret ama cok ugrasma cunku ugrastikca hassasiyetini arttiriyoruz bu dediklerim ise yarayacak kuruysa sacin yada kuruttuysa yag bakimlarina devam et sacin bi sure sonra toparlanir. kuru kuru tarama cok elini sacina gotirme ne bileym sacini cok siki toplama rahat birak biraz. bu sampuan ve haftada bir kurleri uygula. eminim ki ise yarayacak simdiden bol sans

Baya arasturdım bulamadım eba diye bi sitede var oda yurt dışından getiriyor ona da pek güvenemedim ama hala arastırma içindeyim sizde bulursanız bana söyler misiniz
Kendi sitesinde gördüm. Yanılmıyorsam 250 dolar. Bu da yaklaşık 750 tl kadar etmekte. Dediğin yurt dışı sitesini de gördüm. Orada 353 dolar. [Yanlış hatırlamıyorsam]
Saç kestirmeye 50 tl veren biri için (Kolay hesaplama olsun diye uçuk bir rakam olmuş olabilir.) 15 kez kuaföre saç kestirmeye giderse ürün fiyatını çıkarmış oluyor. Bu örnekteki sayısal veriler saç kesim fiyatına göre değişir.
İşlev olarak, kırık uçlu saçlardan kurtarıcı, harika bir ürüne benziyor.
Fiyat olarak açıkçası umduğumdan fazla. Türkiye'de satışına rastlamadım ama olsaydı da fiyatı ne kadar uygun olabilirdi.
Şimdilik edindiğim bilgiler bu kadar.

Dediğiniz Hindistan cevizi yağını nereden alabiliriz ?

Evet bu urunu bikac senedir takip ediyorum ve yurdisindan tanidiklara getirtmek istedim fakat olmadi gecenlerde de aradim ve splet ender pronun turkiye distirubutoruyle gorustum evet turkiyeye gelicek dedi ama 1200 civari da fiyat cekti taklitleri var dedim 200 tl civariydi tabi onuda alabilirsiniz dedi ama garanti vermedi bugun gene bakiyim siteye desim evet turkiyeye geldi lansman fiyati 300 kusur aslin da da cok pahali degil ama guvenemiyorum iste bilmiyorum alan deneyenler olsa belki ama urun san kuafor atasehir de istanbulda kullaniliyor bayagi iyi bi kuafor demekki etkili bi cihaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…