- 22 Eylül 2015
- 226
- 278
- 53
- Konu Sahibi lazkiziyizbiz
-
gerçekten çok güzel maşALLAHbuda suan :)
Çok güzel olmuş canım saçların.ben de uygulayayım diyordum bir şeyler .sana denk geldim.kaç ml lik şampuan kaç kapak yağ (çam terebentini,badem yağı vs.)kattın? Ampuller birer tane de mi?haplarının adetini 5-10 demişsin.şampuan gramajına göre daha net bir rakam verebilir misin?
Çok teşekkür ederim canım. Zahmet ettin.hemen uygulayacağım.canim buyuk boy sampuanin icine yarim sise badem yagi hint yagi , bir kac damla cam terebenti 1er ampul bemiks evigen bepanthen ve ben 10 tane hap kirdim icine bir gun bekletp oyle kullandim bu sampuan karisimimi :) her kullanimdan once baya bi calkalayarak kullaniurm. basit yapili bir sac kremi al yani markasi cok onmli degil sac kremi de kullan ki saclarini tarama esnasinda kirma. onun disinda ampuller kutu iclrine 5er tane var 1 tanesini sampuana ve kalan 4 tanesinide 1 ay icinde 4 hafta var diye hesaplarsan her hafta bir tane kullanarak bir kutu ampulun omrune 1 ay biciyorsun :) haftalik uyguladgm maskedede icine 1 yumurta , zeytinyagi hindistan cevizi yagi (ama bu yemeklerde de kullanilan buyuk kavanozlarda satilan kati beyaz yapida olanlardan), 1er ampul , 2 tane d.k. hapi yarim kapak badem yagi hint yagi ve bir kac damla cam terebenti kullaniyorm bunlara istedigin gibi eklemeler de yapabilirsn mesela uzamasini istiyorsan isisrgan otu yagida ekleyebilirsn tamamen sana bagli dogaal yontemler bunlar. sinamekiyi de tavsiye ediyrm :)
işte butabi ki
her hafta sac bakimi yapiyorm ben 1er ampul bemiks evigen bepanthen kiriyorm bir kaseye uzerine yarin sise badem yagi hint yagi varsa zeytin yagi ve bir kav damla cam terebenti yani sira iki tane de hap kir icine iyice karistirip sac diplerine sur mumkun oldugunca beklet ben 3-5 saat bekletiyrm
umarim yardimci olmusumdr :)işte bu
laz kızı bazı yerlerde istenmeyen tüylenmeden bahsedilmiş mesela bi arkadaş elinde aşırı kıllanma yaptığını belirtmiş bu konuda bilgin varmıevet cok cok var :) bende o kadar cok para doktum ve ugrastm ki simdi duzene girdi
umarim yardimci olmusumdr :)
hayir tabi ki sacimda 1 dk dn fazla bekletmedm ben vucuduma yuzume degdirmedm. Masallah cokta duzenli adet olurm tarihi tarihine yazarm hic bir sikayetim olmadi bu yonde. evet ara vererek kullandm sacim tam anlamiyla buna alismasin diye ama ara vermekten kastm bi iki hafta sacim sadece zeytinyagli sabunla yikadim ama cok sert kece gibi oluyor deme mutlaka sac kremi uyguladm ve inanin o kadar guzel birsey ki bu dogal sabunlar aslinda devamli sabir gsterip sabunla yikasakta cozume ulasacagiz ama ben biraz sabirsiz oldugum icin hizli bir cozum aradm ve cok cok arastirp bunlari buldum simdi cok memnunum :) ve vazgecmeden devam ediyorm. eger dersen ki ben sabun kullanmayaymm o zman da sana elidorun kahverengi siseli olanini tavsiye edecegim. cunku bu sampuan bi deha diyebilirm. saci tamamen dokulen teyzemin saclarini bile cikardi tekrar inanin ugrasip test ettigim yontemler bunlar ben cok para doktum cok zmaan bosa gitti simdi edindigim bu guzel fikirleri sizde benim gibi ugrasiyorsnz bosa zaman harcamayin iste yollaroi bunlar diye yaziyorum :)doğum kontrol hapıyla saç gürleştirmeyi çok duydum bi türlü cesaret edemedim. olan saçımdan da olmaktan korkuyorum galiba :s aslında kalın telli ve gür saçlarım vardı ama sarı saç sevdası hem azalttı hem de normalde hızlı uzayan saçlarım sürekli kırıldığı için uzamaz oldu. hiç ara verdin mi bu yönteme dökülme oldu mu sonrasında? bi de canım eğer bunu cevaaplayabilirsen çok sevinirim. adet gecikmesi yaşadın mı hiç, sonuçta hormonal bi ilaç.
yok artik elde tuylenme de nedir yalaz kızı bazı yerlerde istenmeyen tüylenmeden bahsedilmiş mesela bi arkadaş elinde aşırı kıllanma yaptığını belirtmiş bu konuda bilgin varmı
çok sağol canım benim saçımdan yıllardır çekiyorum zaten açtırdım boyattım iyice berbat ettim şimdi bana bir çare diye dolaşıyorum resmen allah çaresiz dert vermesin ama saçına takıntılı biri olarak zar durumhayir tabi ki sacimda 1 dk dn fazla bekletmedm ben vucuduma yuzume degdirmedm. Masallah cokta duzenli adet olurm tarihi tarihine yazarm hic bir sikayetim olmadi bu yonde. evet ara vererek kullandm sacim tam anlamiyla buna alismasin diye ama ara vermekten kastm bi iki hafta sacim sadece zeytinyagli sabunla yikadim ama cok sert kece gibi oluyor deme mutlaka sac kremi uyguladm ve inanin o kadar guzel birsey ki bu dogal sabunlar aslinda devamli sabir gsterip sabunla yikasakta cozume ulasacagiz ama ben biraz sabirsiz oldugum icin hizli bir cozum aradm ve cok cok arastirp bunlari buldum simdi cok memnunum :) ve vazgecmeden devam ediyorm. eger dersen ki ben sabun kullanmayaymm o zman da sana elidorun kahverengi siseli olanini tavsiye edecegim. cunku bu sampuan bi deha diyebilirm. saci tamamen dokulen teyzemin saclarini bile cikardi tekrar inanin ugrasip test ettigim yontemler bunlar ben cok para doktum cok zmaan bosa gitti simdi edindigim bu guzel fikirleri sizde benim gibi ugrasiyorsnz bosa zaman harcamayin iste yollaroi bunlar diye yaziyorum :)
hemde nasil benim de en buyuk takintim sac ve cilt bakimlari ama ne varsa dogallikta var bunu anladim. disaridan aldigimiz o bakim kremleri sacimizi sadece o anda guzel gosteriyor ama icten ice berbat bi hale getiriyor aldanmayin. elidoru asla begenmem ama kahverengi siseli olanini al bak cok tavsiye ediorm su dedigim seylerin hic birini yapmasan bile o sampuani al icine bir kac damla cam terebenti damlat bak yine de goreceksn etkisiniçok sağol canım benim saçımdan yıllardır çekiyorum zaten açtırdım boyattım iyice berbat ettim şimdi bana bir çare diye dolaşıyorum resmen allah çaresiz dert vermesin ama saçına takıntılı biri olarak zar durum
evet bende grdum o urunu cok hos brseye benziyir ama emin olamiyor belki ssac boyunda orantisizliga sebep olabilir diye dusunuyormBenimde sacım cok dökülüyor ve kırılıyor. Bemiks bepanten evigeni bende kullanıyorum cok iyi geldi sacıma ama kırılması hala gecmesi cok uzun sacım kestirmek de istemiyorum. Gecen bir ürün gördüm split ender pro dye ama hiç bir yerde bulamıyorum . Sac kırıklarını muhteşem şekilde temizliyor ve sacı kestirmiyosun ama bulamıyorum ; (
Evet muhteşem bir ürün ben almayı düşünüyorum ama bulamadım baya arastırdım sıkıntı olmuyo sadece sacının üzerindeki kırıkkarı temizlşy Türkiye de arzum öyle bir ürün yapmıs ama daha da üretmemiş. Cok tesekkür ederim dedigini uyguluycam . Ben cam terebentin badem ve arganı bemiks bepanten evigenin içine karıstırıp yapıyorum cok işime yaradı inş. Oda yarar ilac kullanıyorum ondan cok kırılıyorlarevet bende grdum o urunu cok hos brseye benziyir ama emin olamiyor belki ssac boyunda orantisizliga sebep olabilir diye dusunuyormsaclarini kuruyken tarama eger cok kiriliyoorsa ve geceleri nemlendir ve oyle yat b; parca yagi elinde ovalayp sur sacina oyle uyu cok iyi geliyor
Baya arasturdım bulamadım eba diye bi sitede var oda yurt dışından getiriyor ona da pek güvenemedim ama hala arastırma içindeyim sizde bulursanız bana söyler misinizBoyner mağazalarında yok mudur acaba? Kullanıcı videolarına baktım. Etkili bir ürün sanıyorum. Bir şekilde nerede satıldığını öğrenirsen bana da yazabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?