• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saç bakımı yardımm.

Redqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
21
1
38
Merhaba arkadaşlar size bir şey danışacaktım.
Benim saçlarım uzun ve kızıldı sonra yandığı için küt kestirdim ama kızıl bilirsiniz çok çabuk akar bende her dakika boyatamıyorum yanıyor çünkü. bende uzayana kadar boyatmamak için kahveye boyadım siyaha yakın bir renk oldu. ama saçlarım çok kırıldı kısa olduğu içinde kestiremiyorum. ve saçlarım çok yıpranmış duruyor. acaba hem uzatabileceğim hemde kırıklarımın gidebileceği sağlıklı görünebilecek bir şekle nasıl sokabilirim ? çok şey istedim sanırım ama acil yardıma ihtiyacım vaar. :50:
şimdiden teşekkür ederimm. :17:

geçmiş olsun canım çok üzüldüm. saçların kırıklarını gidercek bir bakım yok maalesef:26: ama saçınıza bak maskesi yaparak yıpranmış görüntüyü yok edebilrsiniz bir nebzede olsa. ben yağ karışımı yapıyorum hem uzatıyor hemde yumuşatıyor

hint yağı, jojoba yağı,çörekotu yağı, susam yağı, lavanta yağını karıştıp bir fısfıslı şişeye koydm haftada 1 kez diplere uyguluyorum

geçmiş olsun canım çok üzüldüm. saçların kırıklarını gidercek bir bakım yok maalesef:26: ama saçınıza bak maskesi yaparak yıpranmış görüntüyü yok edebilrsiniz bir nebzede olsa. ben yağ karışımı yapıyorum hem uzatıyor hemde yumuşatıyor

hint yağı, jojoba yağı,çörekotu yağı, susam yağı, lavanta yağını karıştıp bir fısfıslı şişeye koydm haftada 1 kez diplere uyguluyorum

çok teşekkür ederim canım deneyeceğimm :) uzasın çok istiyorumm küstü resmen saçım bana. saç rengimi de bu yüzden değiştiremiyorum. kaldım bu renkte kısa kısa :/

Back