kızlar saçlarımla uğraşım bitmiyor senelerdir bi onu dene bi bunu dene yapmadığım şey kalmamştır burda hepberaber deneyelim hep beraber sonuçlar alalım istiyorum
şuan benim saçlarım göğüs hizamda ve sevgilim yeni askere gitti. biz tanıştğımızda benm belime kadar çok sağlıklı karamel saçlarım vardı 3 sene önce. zamanla yıprandı yandı kestirmek zorunda kaldım ve kumrala boyadım. o gelene kadar tekrar o haline getirmek uzatmak ve tekrar o renge boyamak istiyrum önümde 5.5 ay var hadi bana yardım ediiiinnn
evet cildiyeye gittim o böyle bi aletle bakıyor saç diplerine eğer dökülme normal değilse testler yapılıyo kan alındı işte önce kana demire sonra hormonlara falan bakılıyo. neden kaynaklandığını bulmak için.. ilk bunu yapmanı öneririm çünkü kansızlık demir eksikliği yada farklı bi sebepten oluyorsa dökülme ilk onları gidermeden dökülmeyi durmuyo
git canım eğer herşey normal derse o zaman kürlere bakımlara falan başlarsın bende burda yaptğım bakımları kürleri paylaşıcam eğer 5ay boyunca istediğim kadar uzatırsam fotolarıda paylaşırım
evet kızlar dökülme probleminiz aşırıysa, mutlaka doktora gidin.
benim çocukluğumdan beri yaz kış dökülürdü, hiç doktora gitmek aklıma gelmedi. bu yıl hamile kaldım ve şuan 35 haftalık hamileyim saç dökülmem tamamen durdu diyebilirim. banyo sonrası tarakta 5-10 tel anca oluyo eskiden yumak yumak saç toplardım.
sanırım hamilelikte değişen hormanlar yada kullandıgım vitamin hapları etkili oldu.
benim de saçlarım önceden baya kıvırcıktı ama sudan mı yoksa havadan mı bilmiorum artık düzleşmeye başladı. ince telli olduğu için çok kötü duruo bu konuyu çok takıyorum kafaya. ne yapabilirim bir fikri olan var mı?