- 12 Haziran 2015
- 49
- 10
- Konu Sahibi victoria07
Arkadaşlar merhaba ben saçla uğraşmayı seven biriyim. saça şekil vermek olsun bakım yapmak olsun çok araştırıyor ve en iyi ürünleri seçmeye çalışıyorum. bu zamana kadar çok ürün denedim ve denemelerim sonucu beğendiklerimden bahsedicem. şampuan olarak Urban naturals ın keratinli serisini tavsiye ederim saç kremi de çok güzel . gliss in siyah serisini de tavsiye ediyorum. benim saçlarımda açıcı olduğu için çok yıpranıyor ama bu ürünler sayesinde güçlülüğünü yitirmedi. ancak size tavsiyem kremi çok sürmeyin. özellikle uçlarına yedirin ve banyoda kremli iken saçınızı tarayın daha az yıpranır. banyodan çıkınca saçlarımın doğal kurumasını bekliyorum. böylece ısıya maruz kalmıyor ve doğal kuruyan saç her zaman daha canlı ve şekilli kalıyor. banyodan çıkınca nemli saçıma redist in saç bakım yağını sürüyorum bi de elseve in mucizevi yağı var ikisi de yakın işlevde. çok sürmeyin bunu da çok yağlı görünür yoksa. elimle şekil veriyorum saça bazen de elidorun yeşil olan durulanmayan bakım kremini dalgalı yapmak için kullanıyorum ve herkes saçına maşa mı yaptın diyor. önemli olan bunları dengeli sürmek. yoksa çok yağlı durur saçınız ve ağırlaşır. düzleştirmek istediğimde ise banyodan çıkınca saçıma ilk ıslakken schwarzkopf un ısıya karşı koruyucu spreyini kullanıyorum ve güvenle kurutup düzleştiriyorum. bunlar dışında bazen 2 3 haftada bir saçıma hint yağı sürüp bir iki saat bekletiyorum ve banyoya giriyorum. bu da iyi geliyor saçıma. ayrıca bunun dışında dondurucu sprey vs asla kulllanmam çünkü çok zararlı.. maşa ve düzleştiriciyi de 160 derece üzerinde kullanmamanızı tavsiye ederim..