Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saç bakımı için ne önerirsiniz ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar mrb sizden bir yardım isetyecektim .saçlarım dökülüyor ve çabuk uzamıyor acaba ne kullanabilirim dökülmeyi önleyici ve saçı uzatan ne tavsiye edersiniz ?

ben şunu yapmıştım..1-bebe şampuanımın içine çam terebentin yağı eklemiştim..her yıkamada bu şampuanı kullanıyordum sa. dökülmesini stop ettiriyor..2-biotin..bir vitamin takviyesidir..saçı çabuk uzatır saç köklerini kalınlaştırır..

ben de şampuanıma çam terebentin yağı ve keten tohumu yağı ekledim. saçlarımı yıkarken masaj yaptım bir süre. ayrıca saç uçlarıma kırık önleyici serum kullandım. arada bir de zeytin yağlı saç maskesi sonuç sağlıklı parlak saçlar :34:

1 şişe bademyağının içine 1 adet bepantene ampul ve 1 adet evigen ampul kırılır-1 kaşık zeytinyağı eklenir.
Saç diplerine,saçlı deriye iyice yedirip uçlara doğru sürülür.
En az yarım saat bekleyip yıkanır.Haftada bir uygulanır.
Hem dökülmeyi önler hem saçı uzatır hem parlaklık verir.

kızlar mrb sizden bir yardım isetyecektim .saçlarım dökülüyor ve çabuk uzamıyor acaba ne kullanabilirim dökülmeyi önleyici ve saçı uzatan ne tavsiye edersiniz ?

ben şimdi otacının sitesinii girdm baktım argan yağlı şampuanı ve de argan yağlı saç maskesi yeni çıkmış çok hoşuma gittiii acaba ondan mı alsak napsakkk ..... :26:

Back