• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Saç bakımı icin kil maskesi!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

mervetaubenfeld

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
52
0
1
İstanbul
Merhaba bayanlar ben saclarimi canlandirmak icin bakim urunu almaya aktara gittigimde bana kil maskesini önerdi. Kil gri gibi be toz halindeydi paketi de 5 tl gbi cuzi bisey. Yapanlar var mi sacina kil maskesi? Cevaplar icin tesekkurler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben yüzüme uyguluyorum ama yüzde bile kuruyup katılaşan şey saçta nasıl olur bilemedim şimdi canım

Bende oyle dusunuyorum ama kil cok ince bisey oldugu icin kina gbi sac teline tamamen nufuz edip guclensiriyomus parlariyomus vs boyle soyledi bana aktar ama arastirmak istedim tabi :/

Merhaba bayanlar ben saclarimi canlandirmak icin bakim urunu almaya aktara gittigimde bana kil maskesini önerdi. Kil gri gibi be toz halindeydi paketi de 5 tl gbi cuzi bisey. Yapanlar var mi sacina kil maskesi? Cevaplar icin tesekkurler :)

İçindekiler farklı olabilir.kil maskesi değil ama kil sabununu denedim 1 kere iyice kuruttu saçlarımı. sonra kuaförüme sordum sakın yapma kil saçı kurutur dedi...

Sabun iyice kurutuyor saci diyorlar ya kil de kurutuyomus zaten kuruyan sac sertlesir aman yapmicam bende vazgectim annemde herseyi surme saçına belkide ondan dokuluyodur diyor. Yumurta zeytinyagi surucem bu hafta

Back