• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saç bakım yağı

medusarap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
58
1
96
Arkadaşlar ben bi saç bakım yağı aldım,
İçinde şunlar var ;

-Susam yağı,
-Badem yağı,
-Çam terebentin yağı,
-Isırgan otu yaprağı,
-papatya yağı,
-lavanta yağı,
-mersin yağı,
-okaliptüs yağı,
-buğday yağı,
-hint yağı,
-biberiye yağı,
-hindistan cevizi yağı,
-zeytin yağı,
-vitamin e,
-vegatabl yağı.

Birde yanında çam terebentin şampuanı aldım.

Ne dersiniz uzamaya yardımcı olur mu ? :/

Bu akşam kullanmaya başlıcam, sonuçlarını bildiririm (:

tmm canım ben biotak kullanıyorm içinde dediğin yağlar var da
o yüzden sordum
ama muhakka faydasını görürsün birincisi parlak ikincisi yumuşak olacaktır
yeterki saçında 2 saat beklesin

Ya kızlar bende başka bir saç bakım yağı kullanıyorum ama uygularken çok saçım dökülüyor sizdede öyle oluyormu? ama buarada taramada zorluk çekmiyorum yani zorlamıyorum saçımı ama çok dökülüyor :umursamaz: bilmiyorumkismile

eski_bir_masal, canım sonuç gayet iyi farkedilir derecede uzadı. Ölçtüğümde ilk kestirdiğimden 3,5 cn uzun.

nur_tfk canım bendede dökülme oluyo neden bilmiyorm :S

bu yağları çok uzun süre de kullanmamak lazımmış arkadaşlar saç dipleri alışıp duyarsızlık gösteriyomuş ve etkisini yitiriyomuş arada ara verin:))

eski_bir_masal, canım sonuç gayet iyi farkedilir derecede uzadı. Ölçtüğümde ilk kestirdiğimden 3,5 cn uzun.

nur_tfk canım bendede dökülme oluyo neden bilmiyorm :S

Acaba dipleri yumuşattığından mı oluyor dersin geçen uyguladığımda ilki kadar dökülmedi ama hep dökülürse saçlarıma bakım yapayım derken saçsız kalıcam bakım falan yapamıycam :63: gerçi uzmanlar dışardan hiçbirşeyin saçlara bakım yaptığına inanmıyor ama ne biliyim yumuşuyo gibi oluyo :26:

Arkadaşlar saç bakım yağı bende kullanıyorum. o dökülme bende de oluyor onun sebebi de şuymuş cansız olan kök hücreleri ölmüş olan saçları döküp yeniden çıkarmak için belli bir zaman kullandıktan sonra o dökülme kesiliyor zaten. ve haftada 2 den fazla kullanmayın bu yağları. ayrıca bu bakım yağlarını kullanıp kozmetik bir şampuan kullanırsanız fazla faydası olmaz mutlaka defneli ya da sarımsak özlü şampuan kullanın çok daha fazla faydasını görürsünüz. ben 2 aydır Fiyto marka sarımsaklı şampuanını kulanıyorum birde bakım yağı çok faydası oldu. Son olarak da şunu söyleyeyim iki günde bir saçlarınızı yıkayın her gün yıkamak da yararlı değil

Back