Kizlarrr benim saclarim cok zorr uzuyorrrr.Ve cok sert,cansiz ve elektriklenen bir sacim var.
Onerebilceginiz surekli kullanabilcegim bi sac maskesi,sac bakim spreyi varmi.
Yurtdisina tasindigim icin kimseye soramiyorummm urunleriiii :82:
Kizlarrr benim saclarim cok zorr uzuyorrrr.Ve cok sert,cansiz ve elektriklenen bir sacim var.
Onerebilceginiz surekli kullanabilcegim bi sac maskesi,sac bakim spreyi varmi.
Yurtdisina tasindigim icin kimseye soramiyorummm urunleriiii :82:
Hayatım benim sana önerebileceğim;kendiminde kullandığı saç merhemi İliks çevremde kim kullandıysa ya da kullanıyorsa çok memnun.Dökülmeyi önlediği gibi çok kısa bir sürede yenilerinin çıkmasını da sağlıyor.%100 organik olduğu için de herhangi bir yan etki filan da yaşamadım.Kesinlikle tavsiye ederim,ilk kullanmada bile ne demek istediğimin farkına varacaksın.Net den alabiliyorsun,eskiaktar isimli siteye sipariş veriyorsun kargo ile yolluyorlar.Başarılar
bende yurt disinda yasiyorum valla sampuanina varana kadar hepsinin ustunu okuyarak aliyorum..oralarda hint pazarlari falan bulabilirsenki vardir hintli bir satici kobra yagi sor baya ise yariyor..body shoplar falan yokmu oralarda genelde organik urunler kullanilir ve cok ise yarar...benim saclarimda cok zor uzar..milletin beline gelir benimki kut bir model bile olmaz..ama iste enson hamilelik donemi kullandigim vitaminlerden dolayi hizli uzadi biraz..bence sende dene oncelikle vitamin kullanmayi..