Saç Bakım Ürünleri Saç bakım ürünleri,saç modelleri her şey burda

tosspaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
362
0
46
Ankara
Merhabalar arkadaşlar.Yeni bir konuyla daha aranızdayım :) Ben saç güzelliğine çok önem veren biriyim.Çok da düşkünümdür saçlarıma.Kullandığım şampuan,krem,bakım ürünleri hepsini paylaşıcağım sizlerle.Kuaförler,saç modelleri ve renkleri hakkında da hep beraber düşüncelerimizi beğenilerimizi paylaşalım istiyorum.

Şampuandan başlayalım.Yıllardır elidor şampuan kullanıyorum.Bir zamanlar araya soktuğum dğer markalar oldu ama hiç memnun kalmadım.7-8 yıldır elidorun çeşitlerini 2-3 ayda bir değiştirerek kullanıyorum.Bu durumu kuaförüme sormuştum.Hangi şampuanı kullandığımı sormuştu ve hep elidor kullandığımı söyledim.Biliyorsunuz saç sağlığınız için zaman zaman kullandığınız şampuanınızı değiştirin diyorlar.Benim kuaförüm aynı markanın çeşitli ürünlerinide kullanabilirsin illa şampuan markanı tamamen değiştirmene gerek yok dedi.Ve ben onun sözünü dinledim.Bir dönem farklılık olsun diye gliss kullanmaya başladım.Ve ondan da elidor kadar memnun kaldım.Ve artık bir süre gliss bir süre elidor şeklinde kullanmaya devam ediyorum.
Bu iki markanın ürünlerinide tavsiye ediyorum.Ama tabi herkesin saç yapısı bambaşka bunlardan memnun kalmayanlarda olabilir.

Resmini gördüğünüz bu ürün saç kremi değil saç maskesi arkadaşlar.saç uçlarını çok iyi geliyor.Kırılmasını engelliyor bence.daha canlı görünüyor saç uçları.haftada iki kere kullanmanız öneriliyor.bu ürünü kullanırken saç kremi kullanmanıza gerek kalmıyor.Sizlere tavsiye edebileceğim bir ürün kısacası.

İşte benim 1 numaralı ürünüm.Arkadaşlar ben bu ürünle küt olan saçlarımı nerdeyse belime kadar uzattım.saç uzatmasını geçtim muhteşem bakım yapıyor.daha yumuşak pırıl pırıl saçlara sahip oluyosunuz.Ben zaten saç konusunda şanslıyım.çok ve gür saçlarım var ama hc ile birlikte daha da güzelleşti saçlarım.şımarıklık gibi algılamayın lütfen ama kuaförler bile hayran kalıyor saçlarıma.Reklamlara çıkmalısın diyolar.yapısı falan çok güzelmiş.ama şöyle bir durum devamlı gittiğim kuaförüm hc yi kullanmaya başladıktan sonra bana saçlarıma ne kullandıgımı sordu.aylarca kestirmedim saçlarımı uçları çok az kırıldı.şaşırdı kuaförüm sen yoksa başka yere saçlarını mı kestiriyosun dedi.nasıl kırılmaz aylarca nasıl böyle bakımlı olur demişti.Hatta ben ona ürünü kuaföründe satmasını önerdim.benim saçımı gören onlarca arkadasım hatta arkadasım arkadasları bıle başladı hc ye.ben sadece bakım yağını kullanıyorum.Bir defasında şampuanınıda kullandım ama çok bir fark görmedim.onun içinde bir daha almadım ve az once yazdıgım gibi elidor ve glisse devam ediyorum.Arkadaşlar ben şiddetle tavsiye ediyorum hc' yi

Yazmayı unuttum.Hc bakım yağını rimellerimin içinede damlatıyorum.Kirpiklerim bile uzadı :)
onu da şöyle anladım herkes bir anda bana kirpiklerimi sormaya başladı.sen birşey mi yaptın diye.çok uzun çok güzel duruyor dediler.Dip not olarak ekliyim dedim.Haa bir de kaşlarınıza da kullanabilirsiniz.

Evet arkadaslar bir başka seç bakım ürünüm ise hint yağı.saçlarımın diplerine hc bakım yağını sürüp uçlarına ise hint yağını sürüyorum.bazen sabaha kadar bu yağlarla yatıyorum.zaten saçlarımı yağladıktan sonra sarıyorum.Hele hint yağı kullanıyorsa saç sarılıp sıcak tutulmalıymıs.hatta bazıları ısıtıp oyle kullanırlar hınt yağını.

Bir diğer ürünüm body shop üzüm çekirdeği serumu.bu serumuda saçımı havlu ile kuruladıktan sonra saç uçlarıma sürüyorum.Bu ürün saçı fön makinasının sıcaklığından koruyor.serumu sürdükten sonra saçımı kurutup fön çekiyorum ya da maşamı yapıyorum.Çok başarılı bir ürün arkadaşlar.saç konusunda body shop a rahatca guvenebilirsiniz bence.

teşekkürler verdiğin bilgiler için:) şampuan konusunda herkesin saçına uygun şampuan farklı olur o konuda haklısın mesela elidor benimkini yağlandırmıştı. bende yıllardır dove kullanıyorum
ben hc hakkında bişiler sormak istiyorum daha önce gördüğümü hiç hatırlamıyorum burada paylaştığın saç bakım kremi mi yani tam olarak ne ve fiyatını da paylaşabilir misin?

hoşgeldin canım.hc ile ilgili paylaştığım ürün saç bakım yağı.yanlış hatırlamıyorsam 19 farkşı yağın karışımından oluşuyor.başlangıçta haftada iki gün uygulanıyor.saçınıza sürüp ister 2 saat bekliyorsunuz ister sabaha kadar.internetten satılan bir ürün hc.45 tl fiyatı var.ama sitesine girdiğinizde bazen indirim yakalayabiliyorsunuz.yada 2 tane sipariş verdiğinizde 5 lira falan indirim oluyor.ilk şişe 1 ay kadar gidiyor daha sonrasında kullanım gununu azalttıgınız için daha da uzun süre gidiyor.

anladım sanırım sitesini de buldum ama güvenilir mdir yani sen hangi siteden aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…