Saç Bakım Ürünleri Saç Bakım Topiğimiz🧴💇‍♀️✨️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam soz bunuda deniycem
Taktim kafayi saca ya uzamisken adam etmeye calisiyorum ama yok iki hafta duzlestirmesem ucuncu hafta duzlestircem az ara soz

Tamam soz bunuda deniycem
Taktim kafayi saca ya uzamisken adam etmeye calisiyorum ama yok iki hafta duzlestirmesem ucuncu hafta duzlestircem az ara soz
Uyu hadi bak uyku önemli bosver saci simdi zabağnan gec uyanmaknuok erken uyu erken kalk öptüm yi geceler

Pazar aksami sacima hindistan yagi surdum. Yaklasik 2 saat bekletip yikadim. Yumusacik oldu sacim.
Birde t-shirt e sardim sacimi. Dalgalarim belirgin oldu. Sacim hala yumus yumus.

Haftada 2 yapilir mi acaba ?

Pazar aksami sacima hindistan yagi surdum. Yaklasik 2 saat bekletip yikadim. Yumusacik oldu sacim.
Birde t-shirt e sardim sacimi. Dalgalarim belirgin oldu. Sacim hala yumus yumus.

Haftada 2 yapilir mi acaba ?
Ne guzel yumuşatıp etki ediyor dimi haftada 2 kullanabilirsin tabi, sonrasinda saclarinin yumusakligina gore haftada 1 e indirebilirsin aşırı guzel besliyor saci bende kullanıyorum

Ne guzel yumuşatıp etki ediyor dimi haftada 2 kullanabilirsin tabi, sonrasinda saclarinin yumusakligina gore haftada 1 e indirebilirsin aşırı guzel besliyor saci bende kullanıyorum
Ay evet cok iyi geldi.
Sacimi 5gun yikamadim ondan sonra. Yaglanmamisti hala

Tavsiye edebileceğin saç yağı var mı
Ben su an panten agran yağı kullanıyorum paylaşmıştım. Memnunum baya.
Hindistan cevizi yağı kullan dus öncesi yedir saclarina sac derisine vs istedigin kadar beklet sonra dus al o da saclari yumusacik yapiyor doyurur saçı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…