- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Tamam soz bunuda deniycemEvde sacini acma sende yavrum ya topla ör topuz yap illa acman mi lazm
Dustan sonra islak saca kremi sur yagi sür sac havlunu sar dinlensin. Tam kurumadan havluyu çıkar o nemini alarak kurusun topla yada ör sacin fazla kabarmaz öyle
Uyu hadi bak uyku önemli bosver saci simdiTamam soz bunuda deniycem
Taktim kafayi sacaya uzamisken adam etmeye calisiyorum ama yok iki hafta duzlestirmesem ucuncu hafta duzlestircem az ara soz
Aynen en temizi uykuUyu hadi bak uyku önemli bosver saci simdizabağnan gec uyanmaknuok erken uyu erken kalk öptüm yi geceler
Masallah cok saglikli duruyor sacinDün saç yıkama günümdü. Bu sefer biraz tembellik ettim. Plump yok, şekillendirici yok, sonuç bu:
Eki Görüntüle 3074700 Eki Görüntüle 3074701
Teşekkür ederimMasallah cok saglikli duruyor sacin
Kuşum doğal ve harika dalgalarin var asla şu saçına boya maşa duzlestirici değdirme maşallahDün saç yıkama günümdü. Bu sefer biraz tembellik ettim. Plump yok, şekillendirici yok, sonuç bu:
Eki Görüntüle 3074700 Eki Görüntüle 3074701
Ne guzel yumuşatıp etki ediyor dimiPazar aksami sacima hindistan yagi surdum. Yaklasik 2 saat bekletip yikadim. Yumusacik oldu sacim.
Birde t-shirt e sardim sacimi. Dalgalarim belirgin oldu. Sacim hala yumus yumus.
Haftada 2 yapilir mi acaba ?
Ay evet cok iyi geldi.Ne guzel yumuşatıp etki ediyor dimihaftada 2 kullanabilirsin tabi, sonrasinda saclarinin yumusakligina gore haftada 1 e indirebilirsin aşırı guzel besliyor saci bende kullanıyorum
Yağlanma durumu iyiye gidiyor o zaman ?Ay evet cok iyi geldi.
Sacimi 5gun yikamadim ondan sonra. Yaglanmamisti hala
Şekillendirici jel kullandığımda aynı dalgalar oluşmuyor nedenseKuşum doğal ve harika dalgalarin var asla şu saçına boya maşa duzlestirici değdirme maşallah
Ağırlaştırıyodur belki. Sen sadece şu dalgali sacin uçlarina ellerinle hafif sac yaği sureceksin baska urun kullanma kuru ikenŞekillendirici jel kullandığımda aynı dalgalar oluşmuyor nedense
Aynen oyle olduYağlanma durumu iyiye gidiyor o zaman ?
Super o zaman saclarin yaza hazirAynen oyle oldu
Ne yapıyorsan devam sac derin normale donuyor bellikiOyle mi
Tavsiye edebileceğin saç yağı var mıAğırlaştırıyodur belki. Sen sadece şu dalgali sacin uçlarina ellerinle hafif sac yaği sureceksin baska urun kullanma kuru iken
Ben su an panten agran yağı kullanıyorum paylaşmıştım. Memnunum baya.Tavsiye edebileceğin saç yağı var mı
Şu ustteki canmBugun bu yeni cicileri aldim
Gliss kur hyaluron ve deniz yosunlu sivi sac kremi sprey formunda,
panten argan yaği
Diğer iki minik de tek kullanımlık sac bakim kremi denicem ilk defa bunlari @mybiglove önermişti
Eki Görüntüle 3071797
@CemoosMagnifiaque @Tiniminimavihanim @Hemsirecik A Arrietty_ @Zerre @My_Moonlight06 @Fatmazell @Calcifer