Saç Bakım Ürünleri Saç Bakım Topiğimiz🧴💇‍♀️✨️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünyanın en guzel niyetiymiş. Her şeyle yapiyorlar sirkeyi. Portakal limon kabuğuyla bile oluyormuş. Ama elma çok güzel. Kokusu bile yumuşacık.
Dogal sirke hazir market sirkeleri gibi keskin kokmuyo dimi ?
Yaparsam alirim tarif senden
Saçına vucuduna şifa olsu

Dogal sirke hazir market sirkeleri gibi keskin kokmuyo dimi ?
Yaparsam alirim tarif senden
Saçına vucuduna şifa olsu
Hayir, asla ayni renk bile degil. Bir kere migrostan kühne marka dogal oldugu iddia edilen sirkeden almıştım. İçinde yalandan 1-2 tane tortu parçası atmışlar. Kendi sirkemde oyle bir tortu şekli yok. Yani o sirke yapaymış. En guveniliri evde yapmak.

Sanırım yurtdışındaydın. Iyi elmalar arastmaya başla şimdiden. Bugün yapmaya karar verdim markete gidip elma aldim diyerek yapilmiyor. Bir kere mumsuz, mümkünse ilaçsız, eciş bücüş görünen dopdoğal elma olmasi gerek.

Yeni öğrendim, sirkeyi temizlikte de kullanacaksan en uygun tür, Kırmızı başlıklı kıza, cadının uzattığı elma gibi kıpkırmızı olan türmüş. Red delicious deniyor. Bu tür, salmonella bakterisinde en yıkıcı etkiyi yapıyormuş.

Yalnızca saçıma uygulayacağım diyorsan karpuz kabuğu ile bile yapsan olur diye düşünüyorum.

Ay yok saca degil yemek icmek icin istiyorum yapmayi
Ben mevsiminde bulmaya çalışacağım inşallah zamani gelince

Nevreste abla sirke güzeli ya kadin kayisidan bile yapmış

Mumsuz elmamj var su an :/ kabuguyla armut elma yiyemiyorum asla icim rahat etmiyor. Bu devirde organik temiz ürün bulmak zor ya

Hayırlı olsun
Ben saçımla çok uğraşmıyorum ama benim kızlar çok uğraşıyor.
Evde sarımsak yağı yaptık.Sarımsak yağı,zeytinyağı sürüyorlar,arada yumurtalı karışımlarBallı,sirkeli
Bu sıralar sınavlardan biraz kısalttılar.Tabi yine bel ile omuz arasında
Benim tiroid olduğu için dönem dönem çok dökülüyor.
Takip edeyim konuyu

Maşallah aile boyu harikasiniz

Mumsuz elmamj var su an :/ kabuguyla armut elma yiyemiyorum asla icim rahat etmiyor. Bu devirde organik temiz ürün bulmak zor ya
Ekonomi konusunda pislik atıyorum ülkeye ama burada komşunun köydeki annesinden bile doğal elmalar hediye geliyor. Boyle imkanlarımız var. Ben sirkemi o sekilde yapmıştım. Marketten pazardan alacak olsam onlar da mumsuz. Ustelik tarim şehrinde de yasamiyorum. Disaridan geliyor.

Hayırlı olsun
İşte ben de elseve alacaktım ama ablama Farmasi hediye şampuan göndermiş onu kullanıyorum.Beleşcilik çokzel

O miniklerden Türkiye'de bulmam zor gibi ama diğerlerini denerim bende canım
Zaten daha Argan yağı almamıştım Panten alırım

O miniklerden Türkiye'de bulmam zor gibi ama diğerlerini denerim bende canım
Zaten daha Argan yağı almamıştım Panten alırım
Marka farketmez canim dustan sorna islak saca yag sur daha guzel nem sağlıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…