Yağ bakımı sirke falan herşeyi yapıyorum saçlarımda hiç kırık falan da yok yeni kestirdim şuan sağlıklıda ama kuaföre de fön çektirirken sordum durmaz öyle dedi üşendiğinden pek umursamadı sanırım. teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)Fönlemeyledir bu..Doğal olarka pek böyle durmaz ki..Böyle durması için saçın bir de sağlıklı ve sert olması lazım..Yada briaz kalın olması lazım..Yağ bakımı yapın..Saçları iyi durulayın sirkeyle falan..Deneyin bakalım..Yardımcı olur mu bilmem ama..
Valla bende çok görüyorum ama bi türlü yapamıyorum ya deli oldumBi arkadaşımın saçları sadece yıkasa böyle duruyo ben de özeniyorum ama saçla alakalı sanırım
O ayrımın nasıl yapıldığını bilsem bideen üstteki saça düz fön çekilmiş.alt kısmı maşayla yapılmış.maşlı kısımlara sadece sprey sıkılmış.
Bende denedim benimde kezban gibi oldu sanki inek yalamış gibi yapıştıBir de şöyle dene, saçını başını aşağı eğerek kurut tamamen, sonra yine başın eğikken tepene sprey sık. Iki dakika öyle bekle. Sonra başını kaldırıp ters yönde ayır.
O ayrımın nasıl yapıldığını bilsem bide
Çok teşekkür ederim :)Sisli tarakla verilr o ayrm.yanliz brda dogal goruntu oldugu icin birkac denemeyle yaparsin
Canım onu denedim ama diğer taraftaki saçlar kısa olduğu için durmuyolar malesefCanım, saçın o ayırdığın tarafa alışkın olduğundan böyle kabarık durmaz, diğer taraftaki saçını böyle yandan ayırmayı dene
İnce telli ama kurudur saçım yağlanmazsaçınız ince telli ve çabuk yağlanan cinsten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?