• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saç ayrımı hakkında

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

asliceren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
134
29
38
Kızlar ben saçlarımı yandan ayırıyorum. Hani bi model var saç yandan ayrılmış ama böyle daha kabarık duruyor üstleri. anlatamadım biliyorum ama resim ekliyim :)
erkeklerin-kadınlarda-sevdiği-saç-modelleri-3.webp

mesela bunun gibi ama daha doğal hacimli şekilde istiyorum ne denediysem yapamadım durmuyo saçım o şekilde.
595838956498.webp

Ortadaki ve sağdaki kızın ki gibi çok hoşuma gidiyo doğal duruyo nasıl yapıcam saç döneri olmadığı için mi yapamıyorum sizce. nasıl yapabilirim bilen anlatabilirse çok sevinicem :( şimdiden teşekkürler.

Fönlemeyledir bu..Doğal olarka pek böyle durmaz ki..Böyle durması için saçın bir de sağlıklı ve sert olması lazım..Yada briaz kalın olması lazım..Yağ bakımı yapın..Saçları iyi durulayın sirkeyle falan..Deneyin bakalım..Yardımcı olur mu bilmem ama..

Fönlemeyledir bu..Doğal olarka pek böyle durmaz ki..Böyle durması için saçın bir de sağlıklı ve sert olması lazım..Yada briaz kalın olması lazım..Yağ bakımı yapın..Saçları iyi durulayın sirkeyle falan..Deneyin bakalım..Yardımcı olur mu bilmem ama..
Yağ bakımı sirke falan herşeyi yapıyorum saçlarımda hiç kırık falan da yok yeni kestirdim şuan sağlıklıda ama kuaföre de fön çektirirken sordum durmaz öyle dedi üşendiğinden pek umursamadı sanırım. teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)

en üstteki saça düz fön çekilmiş.alt kısmı maşayla yapılmış.maşlı kısımlara sadece sprey sıkılmış.

Saçı çıktığından ters tarafa ayırdı mı böyle duruyor. Ama bende kezban gibi duruyor : D bi fön değdirip spreylemek lazım.

Bir de şöyle dene, saçını başını aşağı eğerek kurut tamamen, sonra yine başın eğikken tepene sprey sık. Iki dakika öyle bekle. Sonra başını kaldırıp ters yönde ayır.

Bir de şöyle dene, saçını başını aşağı eğerek kurut tamamen, sonra yine başın eğikken tepene sprey sık. Iki dakika öyle bekle. Sonra başını kaldırıp ters yönde ayır.
Bende denedim benimde kezban gibi oldu sanki inek yalamış gibi yapıştı :D olabilir oyle aslında denicem yarın çok teşekkür ederimm :) :KK65:

Canım, saçın o ayırdığın tarafa alışkın olduğundan böyle kabarık durmaz, diğer taraftaki saçını böyle yandan ayırmayı dene

Back
X