Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç Ayırımı Çizgisi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kxixzçe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
43
1
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, açacağım konu hangi başlığa uygun olur bilemedim ve buraya açtım..ben saçlarımı ortadan ayırıyorum saç çizgim o kadar belirgin ki arkaya doğru at kuyruğu yaptığımda bile çizgi kaybolmuyor.. saçıma şekil veremiyorum.. ortadan ayırdığımda saçlar iki yana yapışıyor ve hiç havalı dırmuyor..başımın arka tarafında da saç ayrımları var.. bu tür şikayeti olan var mı çözümü olan..

Aynı sorun bende de mevcut ama fönleyip spreyleyince bir nebze belli olmuyor. Gerçekten arkadaşlar bir çözüm biliyorsanız lütfen paylaşın:/

başka yerden ayırmaya alıştırcaksınız saçı ve bıdaha ordan ayırmayacaksınız ...

evet ben de 10 yıldır falan ortadan ayırıyordum o yüzden arkaya toplayamıyordum hiç, ayrılıyordu direk ortadan.
saçı arkadan ayırmaya alıştırın. ben banyoda falan özellikle arkaya tarıyorum. sonra da arkaya tarıyorum. hala ortadan ayrılıyor ama artık arkadan toplarken arkaya tarayabiliyorum yani ayrım eskisi kadar keskin değil.
alıştırmaya çalışın arkadaşlar. bikaç seferden sonra alışır bence saçlarınız ;)

bende aynı sorun var saclarımı ortadan ayrdığım zaman ayrım cizğiisi cok fazla beli oluyo yana atsam saclarımda yine seyreklk var ,başımın arka kısmındada acıklık var offfffff eski saclarımı qeri istiyormm:(

aynı şey bendede var ama röflelerden sık renk değiştirmekten saçlarım yandığı için koparak seyreldi tepe kısmımı aynayla bakınca görebiliyorum yanlarda da çok açıklık var bakıyorum aynada yeni gelen saçlarım yok yanlarda göremıyorum kızlar saç köklerim ölmüşmüdür sizce ya ama daha 23 yaşındayım çok gencim kel kalmak için...

Back