Çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve desteğin içinKonun hayırlı olsun canım. İns pes etmeden devam edersin. Bu çok uzun ve sabır isteyen bi surec. Bende çok uğraştım insan zaman zaman umutsuzluga kapılıyor ama pes etmemek gerek. Ortalama bir yıl gözden çıkarılmalı. Şu an ki saçının boyunu fotoğraf atsan aslında gelişimi daha rahat görebiliriz. Bide benim merak ettiğim biotini doktor mu önerdi saç uzaması için.
Çok teşekkür ederim iyi niyetin için. Saçlarının uzamasına da çok sevindim umarım bu hissi ben de tadarım. Kesinlikle bu defa pes etmeyeceğim :) ben de 8-9 aya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.En kısa sürede paylaşacağım gelişmeleri.Inş saçların sağlığına kavuşur ve uzun saçlı olursun.. Saç muhabbeti hep dikkatimi çekmiştir çünkü saç konusunda hep eksiklik vardı istediğim gibi uzun değildi rengi bir öyle falan filan bir ara saçlarımı belime getirdim sıra renkteydi saçlarımı açtırdım boyadım vs.. yandı en başa döndüm 1 yıldır saç uzatıyorum benim saçlarım kısaydı ancak uzadı belime gelmesi için bir 8 veya 9 ay gerekli yanii 1.5 yılını bikmadan vermelisin çok zorlu ve sıkıcı bir süreçsana kolaylıklar dilerim saçlarının fotosunu koyarsan sevinirim birlikte gözlemleyelim
Selamlar tatlım, ben de serüvenine ortak oldumkızlar konuyu açalı baya olmuş ancak hayatımdaki önemli gelişmeler sebebiyle küre ocak 2021 de başlayabildim ve bugün 21 martta ölçümlerimi yapıp fotolarıma baktım 2 ay 20 günde saçım 10 cm uzadı sözünü ettiğim kür ile.Benim çok ciddi problemli bir saçım olduğu için 10 cm gerçekten çok ama çok başarılı.1 hafta öncede şampuanıma tresan ısırgan otlu şampuana doğum kontrol hapı eklemeye başladım bakalım bu uygulama ivme arttırabilecek mi ?
yıllardır abuk sabuk bir sürü kür denemiş biri olarak söyleyebilirim ki bitkisel yağ karışımına bemiks bepanthen evigen katmak kadar netice veren hiçbir kür ile karşılaşmadım.2 ay 20 gün çok kısa bir süre ve 6 ay daha aynı şekilde küre devam edip son uzama santimetresini paylaşacağım.Bu süreçte şampuan değiştirmemek ve küre ara vermemek ayrıca saçları kesmemek çok önemli çünkü benim saç kesme takıntım var datresan ısırgan otlu şampuanı herkese gönül ferahlığı ile tavsiye edebilirim bana büyük katkısı olmuş bir şampuan.Sanırım bu sefer başarıyorum ve tarifsiz bir mutluluk var içimde.