yaa benim 2 sene sonra düğünüm var sacım zaten kısacıkuzasın istiom nasıl kestireyim her ay :) sevgilim de uzun saç seviyor :) allahım ya şuraya bak :) ben koyu kahveye mi boyasam acaba sacımı cükü 4 aydır fln boyamıyorum siyah koyu kahveye döndü ama diplerde çıktı.
bi gün kuaföre gittim ben de saçımı bob kestirmiştim öncesinde uzadı tekrar kestirecektim.kuaför saçını kim kesti çok kötü kesmişler dedi.ben de sen kesmiştin saçımı bu kadar sahtekar olmayın artık dedim :) şok oldu.salak herif...
siyahtan dönüş bi kabus:S palette yogun acıcıyla acıp acık kumrala boyadım siyaha boyalı saclarımı karamel gibi bişi oldu okadar ugrasmama ragmen
canımcım, sen şimdi ne yap biliyo musun, en ez 2 ayda bir git saçını minicik minicik kestir, deli gibi pirinç pilavı ye bu arada çünkü pirinç ciddi uzamasını hızlandırıyor. kuaföre saçlarını uzattığını çok azıcık kesmesisi söyle. görüceksin saçların nasıl hızlı uzayacak.
hem zaten 2 senede saçların harika olur. neden biliyo musun, çünkü bakımsız ve yıpranmış saçın çaresi yoktur ve zamana bırakmak zorunda kalırsın birde bu süre içinde sürekli bakım yapmak durumundasındır, fön bile çektirmeye korkarsın. ama uzun saç istediğin an sana bir sürü seçenek çıkar. çıt çıt yaptırabilirsin düğününde hala istediğin gibi olmazsa. inanılmaz bişey o çıtçıtlar ya benim iş yerindeki arkadaşımın saçının kendi saçı olmadığını aylar sonra kendisi söylediğinde anladım. o kadar harikaydıki...
ha bide canım, siyahın üstüne boya tutmuyor açtırman lazım tekrar mutlaka ama dediğim gibi mahvolur saçın.
yaa benim 2 sene sonra düğünüm var sacım zaten kısacıkuzasın istiom nasıl kestireyim her ay :) sevgilim de uzun saç seviyor :) allahım ya şuraya bak :) ben koyu kahveye mi boyasam acaba sacımı cükü 4 aydır fln boyamıyorum siyah koyu kahveye döndü ama diplerde çıktı.
bi gün kuaföre gittim ben de saçımı bob kestirmiştim öncesinde uzadı tekrar kestirecektim.kuaför saçını kim kesti çok kötü kesmişler dedi.ben de sen kesmiştin saçımı bu kadar sahtekar olmayın artık dedim :) şok oldu.salak herif...
artık bakacaz caresineinşallah hepimiz en kısa zamanda ideal saça ulaşırız