Ben de tam olarak böyle bir renk istiyorum. Fakat siyah boya yüzünden bir türlü cesaret edemiyorum akmamıştır korkusuyla.
benim saçlarım kahverengiydi 2 sene önce koleston naturals serisinin mürdüm kızılı rengini boyadım evde annemle. saçım aynen bu fotoğraftaki gibi olmuştu. aynı renk olmuştu. ama saçlarım 3-4 ay aktıktan sonra tekrar boyadım aynı tona çok daha canlı bir kızıl farklı olmuştu. yani mürdüm kızılına boyarsan ilk boyamada şansın olabilir tam uzman değilim bu konuda ama yine de aklında bulunsun
Saçında boya yoksa palette'in radiance serisinden deneyebilirsin bence. Koyu renk saçlar için zaten. Gizemli kızıl oldukça hoş gözüküyordu.
kızlar merhaba,
benim saçlarım normalde açık kumral, küllü kumral gibi bir şey. şu an boya var saçımda, koyu kahve. siyaha yakın duruyor. ben kızıl saç istiyorum, ama tutmuyor bu saça. açtırmak istiyorum ama korkuyorum yanar falan diye. ne yapmam lazım? :44: bildiğiniz güvendiğiniz bir kuaför var mı, fiyat önemli değil
istediğim saç rengi şöyle bir şey, yani bordo, koyu kızıl gibi:
Eki Görüntüle 178288
bende bu rengi istiyorum ve saçlarım siyah nasıl bu rengi elde edebilirim
mürdüm kızılımı off o çok güsel olur. ben açmadan direk saçıma uygulamayı düşünüom
:) tutar mı ki ya, ben daha önce koyu kızıları denedim tutmadı bu saça, mürdüm tutsa ne güzel olur, alıp deneyeceğim valla yarın bi tutamına saçımın, olursa süper olur aah ahh...:)
Hmm, biraz sıkıntılı tabii bu durumda.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/399602-loreal-efassor-siyahtan-kurtuldum.html
Şu linke bak bi istersen. Bana çok cazip geldi. Belki sana da yardımı dokunur.
ölemi yapsak dediğin gbi bir tutamına denesekmi ne
ya açma olayını yapmadan önce ben son olarak saçımın bi tutamına deneyeceğim mürdümü, tutarsa hepsini boyarım, tutmazsa artık boyadan vazgeçip açıcaya yöneleceğim sanırım. umarım tutar... :)
ya açma olayını yapmadan önce ben son olarak saçımın bi tutamına deneyeceğim mürdümü, tutarsa hepsini boyarım, tutmazsa artık boyadan vazgeçip açıcaya yöneleceğim sanırım. umarım tutar... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?