• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç açtırma - kızıl saç

Lacivert.

tartıda 53ü görene kadar!
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
1.644
47
683
İstanbul
kızlar merhaba,
benim saçlarım normalde açık kumral, küllü kumral gibi bir şey. şu an boya var saçımda, koyu kahve. siyaha yakın duruyor. ben kızıl saç istiyorum, ama tutmuyor bu saça. açtırmak istiyorum ama korkuyorum yanar falan diye. ne yapmam lazım? :44: bildiğiniz güvendiğiniz bir kuaför var mı, fiyat önemli değil

istediğim saç rengi şöyle bir şey, yani bordo, koyu kızıl gibi:

$KIZILLL.jpg

Ben de tam olarak böyle bir renk istiyorum. Fakat siyah boya yüzünden bir türlü cesaret edemiyorum akmamıştır korkusuyla.

Ben de tam olarak böyle bir renk istiyorum. Fakat siyah boya yüzünden bir türlü cesaret edemiyorum akmamıştır korkusuyla.

işte aynen.. peki kolestonun vs açıcı kullansam nasıl olur ki, ya da kuaföre yaptırsam. o açıcılar turuncu mu yapıyor saçı, bekletme süresiyle mi alakalı? hiç bilmiyorum..

siyah saçı kumral yapacak açıcı yok mu :)

Ben de onların turuncu gibi yaptığını duydum. Oysa dediğin gibi kumral yapması yetecek bize. Ne zor işmiş yahu. Bi de şu boya akıtıcılar var. İşe yaradığını söylüyorlar. En az yıpranma onunla mümkün sanırım.

turuncu olsa sonra üstüne kumral boya tutar yani değil mi?
aslında o boya akıtan iyiymiş ya boya aksa süper olur, araştırmak lazım, korkuyorum bi şey olacak diye...

benim saçlarım kahverengiydi 2 sene önce koleston naturals serisinin mürdüm kızılı rengini boyadım evde annemle. saçım aynen bu fotoğraftaki gibi olmuştu. aynı renk olmuştu. ama saçlarım 3-4 ay aktıktan sonra tekrar boyadım aynı tona çok daha canlı bir kızıl farklı olmuştu. yani mürdüm kızılına boyarsan ilk boyamada şansın olabilir tam uzman değilim bu konuda ama yine de aklında bulunsun :71:

benim saçlarım kahverengiydi 2 sene önce koleston naturals serisinin mürdüm kızılı rengini boyadım evde annemle. saçım aynen bu fotoğraftaki gibi olmuştu. aynı renk olmuştu. ama saçlarım 3-4 ay aktıktan sonra tekrar boyadım aynı tona çok daha canlı bir kızıl farklı olmuştu. yani mürdüm kızılına boyarsan ilk boyamada şansın olabilir tam uzman değilim bu konuda ama yine de aklında bulunsun :71:

teşekkür ederim fikir verdiğin için :71:
benim saçlarım şu an siyah gibi koyu kahve, ama siyaha boyamadım yani. tutar mı acaba.. senin saçlar kahverengiymiş.. off kızıl olmak istiyorum! :95:

Saçında boya yoksa palette'in radiance serisinden deneyebilirsin bence. Koyu renk saçlar için zaten. Gizemli kızıl oldukça hoş gözüküyordu.

Son düzenleme:
Saçında boya yoksa palette'in radiance serisinden deneyebilirsin bence. Koyu renk saçlar için zaten. Gizemli kızıl oldukça hoş gözüküyordu.

boya var canım saçımda.. normalde kumral saçlarım, ama koyu kahve boya var saçımda. üstüne tutmuyor genelde, ama o renkleri denemedim
açıcı mı denesem napsam artık

kızlar merhaba,
benim saçlarım normalde açık kumral, küllü kumral gibi bir şey. şu an boya var saçımda, koyu kahve. siyaha yakın duruyor. ben kızıl saç istiyorum, ama tutmuyor bu saça. açtırmak istiyorum ama korkuyorum yanar falan diye. ne yapmam lazım? :44: bildiğiniz güvendiğiniz bir kuaför var mı, fiyat önemli değil

istediğim saç rengi şöyle bir şey, yani bordo, koyu kızıl gibi:

Eki Görüntüle 178288

bende bu rengi istiyorum ve saçlarım siyah nasıl bu rengi elde edebilirim

bende bu rengi istiyorum ve saçlarım siyah nasıl bu rengi elde edebilirim

aynen ya, benim boya var koleston koyu kahve, siyaha yakın duruyor saç rengi olarak. nasıl elde ederiz bilmiyorum valla, açıcı kullanıp saçları açmak gerekecek sanırım, mürdüm kızılı varmış bi de o tutar mı acaba...

mürdüm kızılımı off o çok güsel olur. ben açmadan direk saçıma uygulamayı düşünüom :D

:) tutar mı ki ya, ben daha önce koyu kızıları denedim tutmadı bu saça, mürdüm tutsa ne güzel olur, alıp deneyeceğim valla yarın bi tutamına saçımın, olursa süper olur aah ahh...:65: :)

Hmm, biraz sıkıntılı tabii bu durumda.
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/399602-loreal-efassor-siyahtan-kurtuldum.html
Şu linke bak bi istersen. Bana çok cazip geldi. Belki sana da yardımı dokunur.

teşekkür ederim o linke baktım evet ama internet dışında satılıyor mu o tam bilmiyorum... bir de açma olayını kendim yapamam sanırım, şu mürdümü bi deneyeceğim o da olmazsa artık bu loreali alırım galiba, kuaför yapsa daha iyi olur tabi..

ölemi yapsak dediğin gbi bir tutamına denesekmi ne :D

ya açma olayını yapmadan önce ben son olarak saçımın bi tutamına deneyeceğim mürdümü, tutarsa hepsini boyarım, tutmazsa artık boyadan vazgeçip açıcaya yöneleceğim sanırım. umarım tutar... :)

ya açma olayını yapmadan önce ben son olarak saçımın bi tutamına deneyeceğim mürdümü, tutarsa hepsini boyarım, tutmazsa artık boyadan vazgeçip açıcaya yöneleceğim sanırım. umarım tutar... :)

bende yapıcam tamam. şimdi karar verelim bebem ben bugday tenliyim bana yakışırmı

Uçlara denemek en mantıklısı gibi duruyor. Ben de dipleri boyanır, uçlar simsiyah kalır; alacakaranlık kuşağı gibi dolanırım korkusundan boyayamıyorum. =)

Back