Kızlar merhabalar ben bugün saçımı açtım üzerine palette 10.0 boyadım sonuç iğrenç bir çiğ sarı nasıl düzeltilir bu saç not:koyultmak istemiyorumEki Görüntüle 2737206
Açtığınız saça direk açık sarı boya ile kapatamazsiniz daha çok turuncu ya döner onun için 10.0 ile 8.1 yani küllü kumral karistirmaniz gerekiyor 
YouTube de gördüğüm videolardan esinlenerek yaptım ikiz çocuklarım var kolay çıkamıyorum dışarıya ayrıca virüs te olduğu için evde yapim dedimEvde neden açmaya çalıştınız ki?Keşke bildiğiniz iyi bir kuaföre gitseydiniz.
Bu dediklerinizi yaptığımda saçım tam olarak nasıl bi renk olacak ve bu turunculuk düzelecek miAçtığınız saça direk açık sarı boya ile kapatamazsiniz daha çok turuncu ya döner onun için 10.0 ile 8.1 yani küllü kumral karistirmaniz gerekiyor 10.0 içine 8.1 den yarm parmak boyunda ekleyip karıştırın ama 8.1 oksidani ile karıştırın birazda saç kremi ekleyin ki daha parlak ve canlı dursun boya
Evet turunculuk kapansın diye söyledim zaten cnm kuaförüm saçınız koyu olmaz saadece istediğiniz rengi alması için 8.1 açık kumral küllü demekBu dediklerinizi yaptığımda saçım tam olarak nasıl bi renk olacak ve bu turunculuk düzelecek mi
Komple mi boycm diplere mi sadece birde boya markası fark eder mi acabaEvet turunculuk kapansın diye söyledim zaten cnm kuaförüm saçınız koyu olmaz saadece istediğiniz rengi alması için 8.1 açık kumral küllü demek
Komple boya cnm yok zaten dışarıdan ala biliceginiz boyalarin markaları belli benim söylediğim markayı dışarıdan bulamassiniz ama palette. Kolleston. Garnier olurKomple mi boycm diplere mi sadece birde boya markası fark eder mi acaba
Benım konuma da bı bakar mısınızEvet turunculuk kapansın diye söyledim zaten cnm kuaförüm saçınız koyu olmaz saadece istediğiniz rengi alması için 8.1 açık kumral küllü demek
Merhaba cnm nasıl yardımcı olabilirimBenım konuma da bı bakar mısınız