• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç açma

kubraakn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
13
3
1
26
Merhabalar saçımı uzun süre önce açmıştım ama turuncumsu açıldı kuaför bidaha açılması gerektiğini yoksa boyanın tutmayacagini vs söyledi ama şuan diplerimde gelmiş durumda ilk dibini mi acmaliyim yoksa açılan yerleri mi

Yada ilk dibini açıp bı sonrakinde altları mi açayım a açılan yerlerini ıslakken açmayı düşünüyorum yıpranmamasi için

Normalde en son dipler açılır çünkü çok tutulmaması gerekir. Yanarsa kurtarılması zor olur ama profesyonel birinden bilgi alın bence

Canım görsel yükle
2. Gorseldeki gibi turunculuk diğerlerinde belli olmamiş dibide okadar , ıslak aç fln dediler ama ıslak açmada dibimide ıslak açarsam çok açılır mı bilemedim nerden açmaya basliyim

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-21-12-26-57-693_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-21-12-26-57-693_com.miui.gallery.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_2025-01-21-12-25-41-474_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-21-12-25-41-474_com.miui.gallery.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2025-01-21-12-25-08-536_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-21-12-25-08-536_com.miui.gallery.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 9
2. Gorseldeki gibi turunculuk diğerlerinde belli olmamiş dibide okadar , ıslak aç fln dediler ama ıslak açmada dibimide ıslak açarsam çok açılır mı bilemedim nerden açmaya basliyim
Canım senin kendi saç rengin ne açıcı markan ne bu saç ikinci kere açıldığında da dore olur sarı olmaz

Açık kumral saçım açıcı da blonde me niye olmazki
Canım ne renge boyamayı düşünüyorsun ? Kaç volümle açıyorsun saçını ? İstediğin renge göre açman gereken saç rengi tonu değişir bu ton mesela bronz renkleri turuncu kızıl kaldırır ama sen ne renk istiyorsun

Canım senin kendi saç rengin ne açıcı markan ne bu saç ikinci kere açıldığında da dore olur sarı olmaz
Açık kumral saçım açıcı da blonde me ni
Canım ne renge boyamayı düşünüyorsun ? Kaç volümle açıyorsun saçını ? İstediğin renge göre açman gereken saç rengi tonu değişir bu ton mesela bronz renkleri turuncu kızıl kaldırır ama sen ne renk istiyorsunbi

Canım ne renge boyamayı düşünüyorsun ? Kaç volümle açıyorsun saçını ? İstediğin renge göre açman gereken saç rengi tonu değişir bu ton mesela bronz renkleri turuncu kızıl kaldırır ama sen ne renk istiyorsun
Bir paket 8 ve yarım paket 7yi karıştırıp boyayacagim o tonlarda yani koyu sarı ama eğer böyle boyarsam turuncu yansıma dorelik olucak oyizden bidaha açmam gerek oraları önce dibini mi açsam altlarını mi nasıl olurki dibinde çok koyu değil aslında direk dibini açmadan aace altları açıp mi yapsam

Açık kumral saçım açıcı da blonde me ni

Bir paket 8 ve yarım paket 7yi karıştırıp boyayacagim o tonlarda yani koyu sarı ama eğer böyle boyarsam turuncu yansıma dorelik olucak oyizden bidaha açmam gerek oraları önce dibini mi açsam altlarını mi nasıl olurki dibinde çok koyu değil aslında direk dibini açmadan aace altları açıp mi yapsam
İlk uçlar o uçlar kolay açılmaz sonra dip ama en az 1 saat bekletmen gerekiyor kaç volum oksidan kullanıyorsun ? Olmadı tekrar ıslatarak açarsın bir dahakine sabırlı ol zamanla zamanla açılır zeminin yani açtığın ilk renk var ya o ne kadar kaliteli temiz olursa rengin daha güzel olur

İlk uçlar o uçlar kolay açılmaz sonra dip ama en az 1 saat bekletmen gerekiyor kaç volum oksidan kullanıyorsun ? Olmadı tekrar ıslatarak açarsın bir dahakine sabırlı ol zamanla zamanla açılır zeminin yani açtığın ilk renk var ya o ne kadar kaliteli temiz olursa rengin daha güzel olur
30 volümle ilk acisimda deneyimsizdim korkup yanar diye sürdüğümüz gibi bekletmeden yıkadım oyüzden böyle kötü açıldı

İstediğiniz saç renginin benzerini buraya atma şansınız var mı? Bunun gibi bir ton mu arıyorsunuz acaba ona göre bir öneride bulunacağım

Eklentiler

• Screenshot_20250121_213524_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20250121_213524_com.android.gallery3d.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_20250121_213517_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20250121_213517_com.android.gallery3d.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 5
Back