Saç Rengi ve Saç Boyama saç açma ve boyama rengi için yardım lütfen. resimli

se__vi

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
2.172
1.352
773
Merhabalar. Benim saçlarımda röfle vardı. Ama uzamıştı ve dip boya yaptırıyordum. Sonra geçen hafta kuaföre gittim. Amacım küllü kumraldı. Tabi her zamanki gibi kuaför beceremedi. Kesinlikle müşterinin ne istediğini anlamıyorlar.

İşlem sırasında saçımı loreal effasor ile boyasını kusturdu. Sonra da artık ne renklere boyadıysa (renklere diyorum çünkü 3 kere boya yaptı. Çünkü hiçbirini beğenmedim) artık kesnlikle benim istediğim küllü kumralla alakası yoktu. Ama artık daha fazla mücadele edemedim ve eve geldim. Ertesi gün saçımı voila 3 (koyu kestane) ile boyadım. Ama bu renk de içime sinmedi.

Şimdi benim sorum istediğim küllü kumral ya da küllü sarı tonlarına ulaşabilir miyim?

Palettenin yoğun açıcısından aldım. Bir de netten boya siparişi verdim. Boyalar şunlar: Loreal majirel 8. koyu sarı,10.1 açık sarı küllü ve 9.1 sarı küllü; igora royal 12.22 özel açıcı yoğun küllü, 7.12 kumral sandre küllü ve 0.22 turuncu azaltıcı. Bu arada 12.22’nin gelip gelmeyeceği henüz net değil.
Şimdi ben istediğim küllü kumral ya da küllü sarı tonlarına asıl ulaşabilirim? Yardımcı olursanız çok çok sevinirim.

en altta sağdaki kusturma işlemi sonrası.
üst sağdaki şimdiki hali. alt soldaki kuaförün boyadığı saç.
benim istediğim tonlar ise yukarıdaki en soldaki resim veya onun yanındaki resim yani esmer kızın saçı gibi.

Eklentiler

• $4-A483D986-1041227-480.JPG
    25,1 KB · Görüntüleme: 711
  • $DSCF8524.JPG
    26,6 KB · Görüntüleme: 2.867
  • $DSCF8525.JPG
    14,7 KB · Görüntüleme: 756
  • $tumblrlwxhchohik1qiiv33.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 1.032
bana soracak olursan cnm.. kuafor keske kusturduktan sonra sacını hıc boyamasaymıs.. gercekten guzel duruor... benım pek bılgım yok kullanmadım hıc palette yogun acıcıyı ama kullananlar memnun hatta bende 1-2 cevap beklıyorum ona gore bende alıp uygulayacagım sacıma...kım once uygularsa dıgerıne fıkır olurr... umarım ıstedıgın renge kavusursun sonunda sende...

teşekkürler canım ilgilendiğin için. valla artık kuaförlere hiç güvenim kalmadı. resimlerde daha iyi duruyor. gün ışığında renkler kötüydü.
saçımı açınca resim koyarım. bir de oksidan siparişi de verdim ama 20 volüm. düşük mü?

benm istediğim saç en sondaki sacınnn ben ona bayıldım renk süperrrrrr

bu arada alt sağdaki kuaförün boyadığı, yanındaki benim boyadığım, üstteki ise boya kusturuulmuş hali

tgcege kuaförğn yaptığı renkti. ama uçlarla dipler farklı olmuştu. fotoda net değil malesef. sanırım ilk etapta kumral ve kahve köpüğü karıştırmış. sonra ben beğenmeyince bilere daha boyadı ama bilemiyorum.
bu arada yazdığım boyalarla 20 volüm oksidan kullanılır mı? yardım

benimde kesinlikle kuaförlere güvenim kalmadı bende platin sarı saçımdan sıkıldığım için ve artık yıpranmasına katlanamayacağım için koyu renge karamelin koyusuna dönmek için gitmiştim kuaföre
beni kızıl bakır çıkardı kuaförden
bıktım bende artık kendim boyayacağım burdaki öğrendiklerimle..

kesinlikle haklısın. zaten biraz da yetenek işi. ayrıca anlayış. yani resmen anlamıyorlar. karamelle bakır kızıl ne alaka mesela. en iyisi evde boyamak dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…