Saç Rengi ve Saç Boyama saç açma işlemi

jessicaA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
44
0
86
Konya
kızlar saçımı evde açarak boyamak istiyorum.kuaföre verecek param yokkaydirigubbakcemile3 bugün boya aldım,renk açıcıda istedim.satıcı bana beyaz extra acıcı boya verdi yıpratmadan acar diye..3-4 ton acar dedi.aldım ama duyan yada kullanan varmı ?nası olur acaba..bu konularda cahilim biraz beni aydınlatırsanız sevinirim..:1rolleyes:

cnm açıcının markası neee..paletteninki hiç işe yaramıyo da ondan sordum:)

hadi ya genelde herkes iyi yorum yapmış amafisfisfis.akos canım..normal krem boya gibi.beyaz renk.extra açıcı yazıyo..o markette falan satılan kolestonun palettenin acıcılarından farklı oluyo heralde deilmi ?

evt cnm seninkiii farklııı daha iyi açarrr..ama boyayı kullandıktan sonraaa sürekli ayna elinde bakkk nekdr çok açarsan saçını okdr çok yıpratırsınn..bu arada cnm saçının şimdi ki rengi ne,ve hangi renge boyamak istiyosun:)

koyu kahve.ama doğal rengi deil boya üstüne olur deilmi?ben kumral bakır renge boyıycam daha sonra.açılınca o renk olurmu yoksa? bide ben şimdi bunu yapcam arkasından hemen boya yapabilirmiyim şekerim? cok teşekkür ederim valla saolasın yardımcı olduğun için canım..a.s.

tmm cnm süper olur ozmannn kumral bakır sarı gibi çok açık bi renk değil onun için saçını çok açman gerekmiycek bölece saçın yıpranmaz...açtıktan sonra boya hemen cnm bşy olmas..sadece açıcıdan sonraaa yıka ve kurut saçını çok kurumasına gerek yok..zaten kuaförlerde saçı açarlar hemen boyarlar bi sakıncası yok cnm..güzelce boya saçının resmini koy buraya cnm merak edrim:)

bu arada açıcıyı biri sana uygulasın hızlıca sürmen gerekiyo cnm kendi başşına yapman çok zor olur

akos gibi açıcılar güzel açarlar fakat heryerine eşit dagıtman gerekiyor tabi ayrı ayrıda paketlemen lazım yani bu iş için tek kişi olmaz sonra puma gibi 2 renk olur saçınsırnaşık şey

bence birinden yardım iste beraber yapın bu işlemi hatta arada fön falan tut ama sık sık kontrl et sacında mısır püskülü gibi lastikleşme varmı diye sonra saçlarını yıka 1 gün beklettikten sonra saçını boya daha iyi tutar boya saçında...ben saç konusunda ihtisas yaptığım için biliorum:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…