Merhaba,
6 aydır platin gri tonlarda kullandığım saçımı en son toz pembe yapmak için kuaför 4 kez açarak yaktığı için (çünkü öyle bir pembe olduki saçım kullanılacak gibi değildi..) kendim açmaya karar verdim. Ha kuaför, ha ben yakmışım dedim.
Ama saçı beyaza kadar açmak çok yıpratıcı. Kendi başına yapmak da zor. Saçlarını açanların videolarına bakıp gaza gelmiştim...Saçlarım kısa olduğu için dipleri de çok görünüyor. Nevacolor 12.00 açıcı, pembe toz açıcı buldum (maviyle aynı muhtemelen) ve platte saç açıcı kullandım ve bu kadar açıldı. Kahküllerim koptu tabi. Kuaför gri şampuan dediği bir şeyle yıkıyordu ve saç sarı değil daha gri- dore renklere geliyordu. Kuaförün düzgün yaptığı saçımı da ekledim.
Nihayetinde saç diplerim limon sarı uçlar beyaz, diplere atmaya çalıştığım küllü kumralsa mor gri gibi görünüyor. Dip boyası olarak attığım renk saç diplerime yani limon sarı yerlere tutmadı. Saçın çok işlem görmüş byeaz kısımları boyayı alırken dipler yine kaldı. Rengarenk oldu saç. Yapmadan önce sabırlı bir arkadaşınızı bulun ve en etkili saç açıcıyı yeteri kadar bekleterek deneyin. Ben bir daha denemeyeceğim tabi... Saçlarım besleme gibi oldu, kırpık kırpıkne yazıkki...
Bu kuaför gri yapmayı başardığında...
Bu diplerimin geldigi zaman...
Bunlar da ben saçımı mahfettiğimde :)