arkadaşlar ben bira fazla tez canlıyım... ve başıma ne geliyorsa bu yüzden geliyor... kuzenim kuaför hafta sonu bize gelip saçlarımı boyuyacaktı... ama ben dayanamadım ve gittim malzemeleri alıp kendim boyadım... sonuç iğrençç önce açıcıyla saçımı açtım....saçlarım normalde koyu kumral...hani oksijen suyuyla açarlar ya öyle bir renk aldı... fazla tutmaya korktuğumdan yıkadım ... sonrasında fındık kabuğu renginde boyayla boyadım... renk tuttu tutmasınada bana hiç yakışmadı... artık tövbe ettim saçlarımı boyamaya heleki kendim asla!!! şimdi benim merak ettiğim ben doğal saç rengime nasıl kavuşurum... boya hadi bir şekilde akar giderde...onun altındaki orieal nasıl gider yada gitmezmi:S:S:S kuzenimede soramıyorum öldürür beni boyatmaktan vazgeçtim gelme sen dedim.. kız 2 saatlik yoldan gelcekti benim için... yardım ederseniz sevinirim...mafoldumbenmafoldumben
canım saçının eski rengi geri gelmez artık açıcı kullandığın için..yapman gereken şey boyalar içinde kendi saç tonunu bulup boyamak..ama bikaç kere boyaman gerekicek, çünkü altında açıcı olduğu için illaki akıcak..
yorumlar için tşkler oriel kullandım...allahtan saçım uzun kestirmeyi düşünüyordum bir kısmından öyle kurtulurum hiç olmazsa... bu arada benim kendi saç rengim koyu kumral hangi renkli boyayı kullanırsam aynı tonlarda bir renk elde ederim... kataloglardaki renklerle boya sonucu renkler çok farklı çıkıyor çünkü... önrebileceğiniz bir marka ve numarası varmı???
kesinlikle loreal almanı tavsiye ederim..direkt koyu kumral biraz koyu olabilir..istersen kumrala boya önce..kapatmazsa biraz aktıktan sonra koyu kumral alırsın..palette de iyi bir marka ama en iyisi loreal bildiğim kadarıyla...