- 27 Mayıs 2017
- 1
- 0
- 37
- Konu Sahibi neslihan0706
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar başıma gelen talihsiz bir olayı sizlerle paylaşacağım. Bugğn saçlarımı griye boyama kararı verdim ve evde kendim yapmaya kalkıştım. Keşke böyle yanlış bir karar vermeseydim. Öncelikle saçımı 40 volumlük açıcıyla açtım ve istediğim renge ulaştım. Buraya kadar hiçbir sıkıntı olmadı. Fakat daha sonra tekrar gri boyayı 30 volumlük oksidasyon suyuyla karıştırıp saçıma sürdüğümde inanılmaz bir acıyla karşılaştım resmen azap çektim. İlk başta geçer sandım fakat sırf boya otursun diye 40 dk o acıya katlandım. Sonrasında saçımı yıkadım. Eğilip baktığımda bir de ne görüyüm saç diplerim yuvarlak yuvarlak kıpkırmızı olmuştu. Yani alerjimi yoksa yanıkmı bilmiyorum. Ağlamaklı bir durumda kel kalıcam korkusuyla hastaneye acile gittim fakat oradaki doktor cildiyeye gitmemi söyledi. Bende yarına randevu aldım bakalım. Şimdilik kantaron yağı damlattım o bölgelere bir taraftan kabuk bağladı bilmiyorum ne olacak. Çok korkuyorum şuan kızlar kalıcı hasar verirmi saçlarıma yoksa sadece saç derisimi zedelendi. Ve bundan sonraki açma işlemlerinde nasıl bir yol izlemeliyim? Başına böyle birşey gelen bir arkadaşımız varsa bizimle paylaşırsa ne yaptığıyla ilgili çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...