Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açıcının saç deri üzerindeki hasarı

neslihan0706

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1
0
37
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar başıma gelen talihsiz bir olayı sizlerle paylaşacağım. Bugğn saçlarımı griye boyama kararı verdim ve evde kendim yapmaya kalkıştım. Keşke böyle yanlış bir karar vermeseydim. Öncelikle saçımı 40 volumlük açıcıyla açtım ve istediğim renge ulaştım. Buraya kadar hiçbir sıkıntı olmadı. Fakat daha sonra tekrar gri boyayı 30 volumlük oksidasyon suyuyla karıştırıp saçıma sürdüğümde inanılmaz bir acıyla karşılaştım resmen azap çektim. İlk başta geçer sandım fakat sırf boya otursun diye 40 dk o acıya katlandım. Sonrasında saçımı yıkadım. Eğilip baktığımda bir de ne görüyüm saç diplerim yuvarlak yuvarlak kıpkırmızı olmuştu. Yani alerjimi yoksa yanıkmı bilmiyorum. Ağlamaklı bir durumda kel kalıcam korkusuyla hastaneye acile gittim fakat oradaki doktor cildiyeye gitmemi söyledi. Bende yarına randevu aldım bakalım. Şimdilik kantaron yağı damlattım o bölgelere bir taraftan kabuk bağladı bilmiyorum ne olacak. Çok korkuyorum şuan kızlar kalıcı hasar verirmi saçlarıma yoksa sadece saç derisimi zedelendi. Ve bundan sonraki açma işlemlerinde nasıl bir yol izlemeliyim? Başına böyle birşey gelen bir arkadaşımız varsa bizimle paylaşırsa ne yaptığıyla ilgili çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Merhaba, gecmis olsun... Simdi nasil, doktor ne dedi ?
Bende yillardir siyaha boyadigim saclarimi griye cevirmek icin aylarca didinip durdum...

Benzer durumu acici ile yasadim.
Kuaforde 30 volum scalp ile diplerimi actirirken muazzam bir can cekismesi yasadim, o bekleme suresi acilar icinde gecti... Yandigini soyledigimde de, normaldir dediler...
Soguk su ile yikiyordum saclarimi, o derece yanmis gibiydi..
Bir kac gun sonra dokulmeler basladi, kabuk kabuk dokuluyordu, ama kepek gibi degil, bildigin kabuk seklinde. Bir hafta sürdü o hal, sonra azaldi ve bitti... Beraber doktugu saclarda cabasi..

Hindistan cevizi yagi suruyordum gece yatmadan, sabahlari da sarimsakli sampuan ile yikiyordum sadece kabasini almak icin..
Sampuan bile yakiyordu resmen...

O olaydan sonra da zaten vazgectim, cila ya cagirmistilar gitmedim... B
ir ay sonra da kendim siyaha boyadim tekrar..

ben palette saç açıcı kullandım tam bir fiyaskoydu mahvoldu saçım turuncu oldu ve sona boya tutmadı size tavsiyem kendiniz yapmayın paraya kıyın ıyı bı kuaföre gidin yeni saçı yıpratmayan açıcılar çıkmış yurtdışından gelen. 1 ay sonra saçıma ombre yaptıracağım inşallah güzel olur ama çok pişmanım evde uyguladığım açıcı için yumuşacık saçlarım keçe gibi oldu

gecmis olsun ben cok cektim o acilari yanmalari ve kabuklari :KK43: oyle olmasi cok normal ilk orealde bir sey olmuyor ama boyayi surdugunde inanilmaz bir aciyla karsilasiyorsun. neyse ki merak edilecek bir sey yok bir haftaya gecer.

Belucha Kozmetik Fitoterapi doğal kozmetik ürünlerini tavsiye ederim. Ginseng şampuan ve 35 çeşit bitkisel ekstreler ile yapılan saç yağı inanılmaz sonuç veriyor. CNR Expo Sağlık Fuarına ve Merkezefendi Tıp festivaline katılan şeffaf bir firma , sattıkları ürünlerin arkasındalar . Saç dökülmesi problemlerine karşı etkili,yeni saçların çıkmasını teşvik eden ve saç kalitesini arttıran saç beyazlamasını durduran ,kafaderisi bakımı yapan ve kafa derisi damarların kan dolaşımı sirkulasonunu dengelediği için baş ağrılarına bile etkili olan inanılmaz ürünler var.

X