- 28 Mart 2020
- 21.309
- 64.637
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Merhaba. Ben kullanmadım ama bende arayış içerisinde olduğum için çok araştırdım. Palettenin saç açıcısından çok yorum okudum. Negatif bi yorum görmedim. İncele istersenSelam kızlar, saclarimda su an kızıl renk var. Soldu turunculasti. Rengini acip küllü kahveye boyamak istiyorum. Eskiden schwarzkopf omegaplex iceren aciciyi kullaniyordum. Omegaplex oldugu icin kac saat bekletsem de bir sey olmuyordu. Simdi o ürünü bulamiyorum satistan kalkmis galiba. Saçlarım çok gür. Baska bir aciciyi kullansam başlarken sürdüğüm yerler iyice sari olur ben bitirene kadar. Yarim yamalak açılır. Ne yapacagimi ne ile açacağımı bilemedim. kullandiginiz yakmayan açıcılar varsa yazar misiniz bana?
Trendyolda negatif yorum vardi sankiMerhaba. Ben kullanmadım ama bende arayış içerisinde olduğum için çok araştırdım. Palettenin saç açıcısından çok yorum okudum. Negatif bi yorum görmedim. İncele istersen
Morfose markasini oneren var ama bilemedim. Loreal inoa markasini da onerenler olmus. Saçım gur diye korkuyorum. Az olsa kontrollu olabilirim.Merhaba. Ben kullanmadım ama bende arayış içerisinde olduğum için çok araştırdım. Palettenin saç açıcısından çok yorum okudum. Negatif bi yorum görmedim. İncele istersen
Morfose u duymuştum. Ama hiç kullanana denk gelmedim. Ama palettenin kullanıcısı çok fazla. İllaki bir iki olumsuz yorum olur tabikiMorfose markasini oneren var ama bilemedim. Loreal inoa markasini da onerenler olmus. Saçım gur diye korkuyorum. Az olsa kontrollu olabilirim.
Açıcıların yıpratmayanı yoktur tabiki. Ama palette en az seviyede yıpratıyormuşAcma islemini birinden daha yardim alarak yapin mutlaka. Piyasada ki bi cok acici gercekten kalkti mi bilmiyorum bende eski acicimi bulamiyorum ve palette uil kullandim. Kokusu rahatsiz edici degil eskisi acicima nazaran. Guzel sonuc aldim ama ister istemez yipratiyo ustune mor sampuan kullanmistim bi kac kez inanilmaz kuruttu uclarini kirdi kestirdim mecbur
Bende memnun kaldim guzel acti. Onceden 10.1 vardi turuncumsu durdu saclarimda bi kac ay sonra uille acma yaptim diplerinden baslayarak ilk uygulamaya ragmen cok guzel esitlendi saclarim. ama ustune mor sampuan onermemAçıcıların yıpratmayanı yoktur tabiki. Ama palette en az seviyede yıpratıyormuş
Bir dahakine schwarzkopf igora 0.22 den nohut kadar ekleyip oyle boyarsaniz mor sampuana ihtiyacınız kalmazAcma islemini birinden daha yardim alarak yapin mutlaka. Piyasada ki bi cok acici gercekten kalkti mi bilmiyorum bende eski acicimi bulamiyorum ve palette uil kullandim. Kokusu rahatsiz edici degil eskisi acicima nazaran. Guzel sonuc aldim ama ister istemez yipratiyo ustune mor sampuan kullanmistim bi kac kez inanilmaz kuruttu uclarini kirdi kestirdim mecbur
Sen tecrübeliymişsin hülya. Benim konuma da bi göz atsan. Belki banada yardımcı olursun. Evde sarı saç nasıl yaparım konu adıBende memnun kaldim guzel acti. Onceden 10.1 vardi turuncumsu durdu saclarimda bi kac ay sonra uille acma yaptim diplerinden baslayarak ilk uygulamaya ragmen cok guzel esitlendi saclarim. ama ustune mor sampuan onermem
Tesekkurler. Bilseydim oyle kullanirdim. Ilk acma isleminde esitsizlik varsa alsin diye kullandim ama pisman etti. Uclarinda 4 sene oncesinin sarisi vardi onlar cok kurudu kirildi gecende kestirdim son 3 aydir da nerdeyse boyayamadim bi elim degmedi ama diplere acicidan baska biseye gerek kalmiyo dogal rengim guzel aciliyo. Eskiden sadece acici surerdim platini hemen elde ederdimBir dahakine schwarzkopf igora 0.22 den nohut kadar ekleyip oyle boyarsaniz mor sampuana ihtiyacınız kalmaz
Peki aciciyi da oksidani da buyuk ebatlarda aldiniz mi hic? O sekilde almayi dusunuyorum su an. Ama kac volume oksidan almaliyim bilmiyorum. Neye gore belirleyeyim bunun derecesini?Tesekkurler. Bilseydim oyle kullanirdim. Ilk acma isleminde esitsizlik varsa alsin diye kullandim ama pisman etti. Uclarinda 4 sene oncesinin sarisi vardi onlar cok kurudu kirildi gecende kestirdim son 3 aydir da nerdeyse boyayamadim bi elim degmedi ama diplere acicidan baska biseye gerek kalmiyo dogal rengim guzel aciliyo. Eskiden sadece acici surerdim platini hemen elde ederdim
Ben hazir acici kullaniyorum. eskiden kolestonun acicisini kullanirdim uzun senelerde sadece onu kullandim ve cok memnundum. Su siralar piyasada yok olanlarinda son kullanma tarihleri gecmis durumda. Simdi palette uil kullaniyorum. Kolestona kiyasla kokusu bogmuyo. Sari sac acicilar yuzunden cok fazla bakima muhtac. Eskiden pantenin tam setini kullanirdim banyoda sampuani durulanan kremini durulanan maskesini ve sonrasinda durulanmayan kremini surerdim o zamanlar asla yipranma olmamisti. Cok fazla da duzlestirirdim. Simdilerde bebeler yuzunden banyoya zor girip ciktigimdan bakimini da ihmal etmis durumdayim ama kestirmek zorunda kaldigim icin uzuldum. Alip eski urunlerimi ve hindistancevizi yagi kullanicamPeki aciciyi da oksidani da buyuk ebatlarda aldiniz mi hic? O sekilde almayi dusunuyorum su an. Ama kac volume oksidan almaliyim bilmiyorum. Neye gore belirleyeyim bunun derecesini?
Acarken boya icine yag ekliyorlarmis yipranmayi cok guzel önlüyormuş.Ben hazir acici kullaniyorum. eskiden kolestonun acicisini kullanirdim uzun senelerde sadece onu kullandim ve cok memnundum. Su siralar piyasada yok olanlarinda son kullanma tarihleri gecmis durumda. Simdi palette uil kullaniyorum. Kolestona kiyasla kokusu bogmuyo. Sari sac acicilar yuzunden cok fazla bakima muhtac. Eskiden pantenin tam setini kullanirdim banyoda sampuani durulanan kremini durulanan maskesini ve sonrasinda durulanmayan kremini surerdim o zamanlar asla yipranma olmamisti. Cok fazla da duzlestirirdim. Simdilerde bebeler yuzunden banyoya zor girip ciktigimdan bakimini da ihmal etmis durumdayim ama kestirmek zorunda kaldigim icin uzuldum. Alip eski urunlerimi ve hindistancevizi yagi kullanicam
Bende okudum ama ne bileyim hic denemedim. Bi arkadasim da uclarindaki boyaya acici gelmesin diye surmustu biraz fazla yukari surmus acici islemedigi icin arada bi kesit kalmisti resmen. Direk boyanin icine koyulsa etkisi ne olur bilemicemAcarken boya icine yag ekliyorlarmis yipranmayi cok guzel önlüyormuş.
Omegaplex olsa 4 5 damla bir sey oluyor paket icinde. O cok guzel korurdu.Bende okudum ama ne bileyim hic denemedim. Bi arkadasim da uclarindaki boyaya acici gelmesin diye surmustu biraz fazla yukari surmus acici islemedigi icin arada bi kesit kalmisti resmen. Direk boyanin icine koyulsa etkisi ne olur bilemicem