Saç Rengi ve Saç Boyama saç açıcı hangi marka daha ii:(

mrvmerve

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
285
0
kolestonun yokmu açıcısı kızlar boyalı saçlarımı açacam ama yancak die de korkuorum :KK43: benim saçlar turuncu kesn açık turuncu olur yaa :KK43: yapanlar fikir verebilir mi:KK43:((:-)2::KK5:

çok tehlikeli bir iş o ya... kuaförler bile açmaya çekinirken evde çok zor bence. onun yerine loreal de yoğun açıcılı boya var onla boyasan daha iyi.

çok teşekrler cnm loreal küllü sarı dore srarı bunları alım o zaman ultra açıcı olanları tabi

çok teşekrler cnm loreal küllü sarı dore srarı bunları alım o zaman ultra açıcı olanları tabi

yalnız bu boya açıcılı olduğu için koyu renk saçım nasıl olsa o kadar açılmaz diye düşünme sapsarı olabilirsin eğer istemiyorsan sarı olmak rengi çok açık alma bana kalırsa :KK34:

saç açmak istiosan kesinliklee loreal efassoru öneririm ben geçen gün açtım saçlarımı hemde en koyu kahweden:)

kolestonda aynı palettede aynı derecede acıyor ve yıpratıyorda ama acıcı turunculuk almıyor 2kere kullandım haberin olsun üstüne muhakkak küllü boya

Bende bugün bu boyayı deneyeceğim saçımın bir tutamında.Kafam şu an turuncu resmen.Koleston 8 numarayla boyadım.Loreal Küllü sarı alacağım.Bakalım nasıl olacak?

Bende bugün bu boyayı deneyeceğim saçımın bir tutamında.Kafam şu an turuncu resmen.Koleston 8 numarayla boyadım.Loreal Küllü sarı alacağım.Bakalım nasıl olacak?

aynen bende 8/0 boyadım hiç bi değlşklik olmadı snirden öldüm kimse boyadığımı anlamadı olan para oldu 4 kutu boya uçtu gtti :KK70: bu sfer ap açık sarılara boyıcam sonun tutacak inşallah :))))))))

benm loreal ultra acıcısı turunculuk yaptı
tavsıye etmem

canım hangisiyle açtın? yada ultra açıcılı recital boyasıyla boyadım ben küllü kahve sarı oldu resmen küllü bişi ama doresini denicem uçlarım kızıl parlıo altta kalan boyadan ama asıl saçımı bildiğin küllü sarı yaptı uçlara doru kızıl parlamalar

en az zararı hangi açıcı verr blmıyorm ama hepsnde zarr verme olucktr sonc olrk kımyasl bı ıslem goruyo.. ben paletteyi ıkı sefer kullandm oyle bırzck doklme oldu yanma olmadı yni memnunm yınede acabldm :) suan turuncuym ://// bende küllü sarılara boyamk ıstıyorm ama hangi marka hangı tonu boyasam dıye karar veremedm.. onerılerı olan arkdslr lutfn yardmcı olsn...

canım hangisiyle açtın? yada ultra açıcılı recital boyasıyla boyadım ben küllü kahve sarı oldu resmen küllü bişi ama doresini denicem uçlarım kızıl parlıo altta kalan boyadan ama asıl saçımı bildiğin küllü sarı yaptı uçlara doru kızıl parlamalar

cnm resmını koyrmsn ya

X