• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saç açıcı felaketi yardımm.x

minoya2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
128
1
96
İstanbul
kızlar ben saç açıcı aldım kullandım biraz daha açmak istedim 2.yi kullandım ama tepede fazla bekletmişim böyle sarı turuncu karışımı bişey oldu hemen kuaföre gittim dogal rengime yakın bi renge boyattım fakat saçımdan aktı biraz boya ve o turuncumsu şeyler kafamda az da olsa duruyo sanki boya aktıkça o turunculuk kalıcak gibi.x acaba o bölgedeki dogal rengim tarih mi oldu.x.xnormalde boya akınca dogal renk gelir ya bende o turunculuk geldi.x nolur yardım edin.x

aksine boya aktıkça o turuncular ortaya iyice çıkar.
bir iki boyama gider diye düşünüyorum bekle canım.saçını eski haline getirmek için çabalarken saçından olmayasın ;)

canım beklıceksın ve kulluluk ıceren renklere boyayacaksın.
hemen gecmesını bekleme.bıraz zamana ıhtıyacın var bunun ıcın.
daha yenı boyatmısın 2 hafta gecsın aradan yıne boya.aslında 1 ay fılan beklesen ala ama yok bekleyemem dıyosan 2 hafta sonra bı daha boyat.sonra 2 ayda bır boyatırsın.o zaman turunculuk epey gıder

bu saç açmalar felan çok riskli cnm.çok uğraştırıyo evde çok gıcık bi iş ama işe yarıyo :)

bi daha açmak istersen uçlardan başlamalısın...aklında olsn

kızlar ben saç açıcı aldım kullandım biraz daha açmak istedim 2.yi kullandım ama tepede fazla bekletmişim böyle sarı turuncu karışımı bişey oldu hemen kuaföre gittim dogal rengime yakın bi renge boyattım fakat saçımdan aktı biraz boya ve o turuncumsu şeyler kafamda az da olsa duruyo sanki boya aktıkça o turunculuk kalıcak gibi.x acaba o bölgedeki dogal rengim tarih mi oldu.x.xnormalde boya akınca dogal renk gelir ya bende o turunculuk geldi.x nolur yardım edin.x

çok geçmiş olsun öncelikle ama oryali düzgün kullanamamışsınız.....bu uygulama hatasının %100 ü ne yazıkki sizden kaynaklı:17:.....oryalin suçu yok bu noktada....üstüste asla kullanılmaz ve evde kullanacak olanlar poşet oryal almasınlar sakın!!! 500gr'lık profesyonel salon kullanımı için olanlardan edinsinler....(goldwell,colordesigne iyidir bu konuda, tecrübe konuşuyor)ve 1000ml lik igora royal oks.kremleri çok kalitelidir ve ev uygulaması için iyi sonuç verir.....oryal saçınızı yaktığı için boya tutmayacaktır ve sürekli o kısım akmaya devam edecek..... bir de oryal saç dibinde ısıya maruz kalır otomatikman ve saç boylarındaki tondan daha açık olur bu yüzden,,(bunu önlemek için;en az iki kişi senkronize çalışmalı tepenizde ve kesinlikle fırça yardımıyla homojen dağıtılıp,işlem mümkün olduğunca çabuk bitirilmeldir....çünki bide bunun bekleme süresi var oda sıcaklığında....) bana arkadaşlarım yardım ediyorlardı ve toplam işlem koyu kestane saçım için 3-4 dakika sürüyordu(sadece kafam için,saç boyları için değil)..bunlara dikkat etmek lazım.....sonuç olarak saçım yanmadı ve asla sünmedi,,,,tekrar geçmiş olsun....bundan sonraki uygulamalarınızda çok daha dikkatli olmalsınız...
not:benim gibi saçları beline kadar olanlar kesinlikle kuaförlerin tuzağına düşüp,saç açtırmak için tonlarca para bayılmasın diyorum... eli becerikli 2 kız arkadaşınız varsa seve seve yardımcı olacaklardır bence......uygularkende çok geyik dönüyor hem:) kuaför benden bu işlem için 270tl talep ettiğinde çok kızdığım için oryalin doğasına adım atmıştım ben:)) sakın kuaför tuzağına düşmeyin..mübarek sanki röfle yapacak,,,kullanıp kullanacağı 20tl'lik malzeme masrafı için gözü dönmüş 270tl istemişti.......işçilik da bu kadar etmez,siz de biliyosnuz:)).....benden nacizane tavsiye,,kazıklanmayın derim....

Son düzenleme:
evet benim saçlarım da belime kadar ve açmaya çalışırken zorlanmıştım.aslında ben tüm rengi açmak değil de daha çok boy kısmını açmak istedim baktım güzel oluyor tepemi de açayım dedim ama olmadı=) kutu boyalar güzel yahu bir daha kullanmam böyle şeyleri =)=) ama paylaşımın için tesekkurler tatlım

bnde aynı hatayıı yaptmm açıcı yüzündeen saçlarm çok kötüü olduuu bi süre snra gittim boyadmm ama hala kırıklar çoook tam bi çingene turuncusu olduu bazı yerler sarı bazı yerler turuncuuu iğrenç bişey olmştuu:S

Back