• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Açıcı Boya

maroon5

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
145
15
298
Eskişehir
Merhabalar arkadaşlar benim saçlarım platin sariydi ama ani bir kararla 2 kere kahve 1 kere de küllü kumrala boyadım. 2 aydır da saçıma hiç boya yapmadım ve hep kepekli şampuanla yıkadım. Şimdi saçımı tekrar sarı istiyorum ama açıcı kullanamam çünkü saçlarım çok yıprandı sizden saç açan boya önerileri istiyorum. Garnier 111, pakette 10.1 ve Koleston 12.1 ya da herhangi bir marka farketmez önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler :)

Cevabınız için teşekkürler. Boya siliciyi biliyordum ama fazla param olmadığı için alamadım ben de bi kuaför malzemesi satan yere gittim ve bana renscolor sanırım adı 11.3 ve 8.1 verdi ben de diplere pek degdirmeden uçlara 11.3 uyguladim 1 saat bekledim yıkadım sonra da diplere 8.1 uyguladim 30 dk sonra yıkadım ama diplere gene de daha açık oldu ve saçımın bazı yerleri koyu kaldı bu yüzden ertesi gün 7.1 Koleston ile cila yaptım ama bu pek işe yaramadı ben de 2 hafta idare edip L'Oreal excellence 9 ve 9.1 karıştırıp boyadım ve şimdi daha güzel oldu. Kısaca rengi acabildim ve daha eşit oldu bi kaç boyamadan sonra daha güzel olacağına eminim. Bi dahakine renk biraz daha açılsın diye gene L'Oreal ama bu sefer 10 ile 9.1 karistirmayi dusunuyorum. Yazım hataları için kusura bakmayın telden yazıyorum.

ben palette saç açıcı kullandım tam bir fiyaskoydu mahvoldu saçım turuncu oldu ve sona boya tutmadı size tavsiyem kendiniz yapmayın paraya kıyın ıyı bı kuaföre gidin yeni saçı yıpratmayan açıcılar çıkmış yurtdışından gelen. 1 ay sonra saçıma ombre yaptıracağım inşallah gğzel olur ama çok pişmanım evde uyguladığım açıcı için yumuşacık saçlarım keçe gibi oldu

Ben öğrenci olduğum için pek param yok ve evde açıcı hiç sürmedim cesaret de edemem o yüzden sarı boyalarla boyayıp yavaş yavaş açıyorum

saç turuncu açıldığında bakır boyayın. 7-77 8-77 gibi bu renkler tutar. 2 3 hafta içinde zaten akar. sonra 8.3 yada 9.3 gibi tona boyarsanız bal kumral elde edersiniz. yani turuncu olan saçı tonlarsınız. turunculuktan çıkar.

Back