• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçı açıcının saçlarıma verdiği büyük zarar:::(:( YARDIMMM

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
kızlar merhaba ben yaklasık 4 ya da 5 ay önce saçlarımda saç acıcı kullandım papatya özlü.ve bir kez kullanmama rağmen saçlarım mahvoldu ki ben bugune kadar saçıma boya bile sürmedim.ama deli gibi gittm zararsızdır diye saç açıcı sürdüm güzelim saçlarıma kumraldan sarıya döndüm nerdeyse ve saçımın yapısı bozuldu.şimdi saçlarımın dibinden kendi rengim geliyor.aralarda da kendi rengim var ama ucları sarı gibi.her gören işte saçının dip boyası gelmiş falan diyor.ben bunu cok takmıyorum ama saçımın eski renginde olmamasını takıyorum naparım da eski rengine döner.boya da sürmek istemyorum.yardım ederseniz sevinirim.

Benim kuzenimde oksijen suyu ile açmıştı. saçık mahvoldu. açıcılarla saçlar keçe gibi oluyor, çok sertleşiyor. sana tavsiyem açını düzeltmeye bak ve bir daha açıcı kullanma.

Benim kullandığım bir marka var son derece memnunum hiç zarar görmediği gibi parlaklıkta verdi.Hangi markayı kullanıyorsunuz acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim kullandığım bir marka var son derece memnunum hiç zarar görmediği gibi parlaklıkta verdi.Hangi markayı kullanıyorsunuz acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q
ismini tam olarak hatırlamıyorum çünkü zararını gördüğüm vakit attım:)ama papatya özlü diyordu

Back