• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama "saç" a dair ne varsa hepsi burada!

princess7

✌
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
1.258
39
158
İstanbul
GW-mag_1P_2010.jpg

goldwell_tup.jpg

NaturalColors6RMBAKIRKIRMIZI.jpg

Goldwell / Saç Bakım Ürünleri

Goldwell.JPG

Alman markası Goldwell ile tanışmam, Cheapsmells'in yaptığı bir indirimden faydalanmamla başladı. Bu zamana kadar pek çok saç bakımı ürünü kullandım. Tigi Bed Head, John Frieda, Schwarzkopf, Sebastian, L'Oreal (Professional, Paris, Serie Expert), Wella, Kerastase...vs Hepsini bir çırpıda bir kenara attırdı. Saçlarıma en iyi gelen ürünleri sıralamam gerekirse her zaman için ilk sırayı Goldwell alır.

Çok memnun kalmamın ötesinde, bir servet dökmem gerekmiyor bakımlı saçlar sahibi olmak için. Düzenli olarak kullandığım iki ürün var ki, bu anlamda denediğim ürünlerin kesinlikle en iyisi.

Hafif dalgalı saçlarımın, dalgalarını belirginleştirerek bukle bukle yapan şahane, "Goldwell Dynamic Loop Curl Spray" Bir diğeri ise, saçlarımı ağırlaştırmadan hacim katan ve doğal görünüm sağlayan saç köpüğü olan "Goldwell Styling Volume Power Whip"

Ben her ikisini de 6,2£ aldım. Tabi bir de kargo ücreti vardı. Üç parça daha ıvır zıvır alıp (lipgloss, stila far gibi) toplamda kargoya 4,29 £ verdim. Saç köpüğün en büyüğünü almıştım üstelik.

Şu andaki fiyatları, benim aldıklarıma nazaran 1£ artmış durumda.

Goldwell+Dual+Senses+Ultra+Volume+60+Sec+Gel.JPG

Bizbizeguzellik.com sitesinde bahsedilen 60 saniyelik bakım jelini de merak edip, geçen hafta Strawberry'de hazır %10 indirim varken aldım. Yanında da dalgalı saçlar için bakım kremini ekledim; Curly Twist Saç kremi.

60 saniyelik bakım jeli çok pratik ve gerçekten vaadini yapıyor. Saç kremi ise dalgaları daha net ortaya çıkarıyor. Goldwell aşkım ürünlerini kullandıkça daha da artmakta.

miskinkek.com da bahsedilmiş..denemeye değer ürünler..

https://lh6.googleusercontent.com/-a...60+Sec+Gel.JPG

schwarzkoph, loreal, syoss, wella, koleston, palette, vital , ve daha bir sürüsü.....hatta hepsi..........

her yeni çıkan ürününü merak ettiğimiz, güven duyduğumuz bu markaların, nasıl ortaya çıktığını anlamak için sizi "markanı kendin seç" e bekliyoruz..bu ve bunun gibi birçok markanın kritiği yapılıyor..siz de fikrinizi belirtin...

:103::103::103:http://www.kadinlarkulubu.com/evcil-hayvanlar/546218-markani-kendin-sec-tum-kk-kadinlari-burada.html :103::103::103:

O zaman hayvanlar üzerinde deney yapmıyor o zaman benim memleketten o zaman almanyaya gidince kutu kutu alıyorum tamamdır :9: Teşekkürlerr :16::16:

2-3 haftada saç boyadığım için 1 çanta GOLDWELL alıcam bulunca, her rengi bulunsun. Sebebi profilimde gizli. Evet.

Back