• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabunlu su yuttuu...

nryarslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
3
0
36
Uşak
BEBEĞİMİ SIRTÜSTÜ YATIRIP YÜZÜNÜ YIKARKEN SABUNLU SU YUTTURDUM ,
BİR ANDA ACAYİP AĞLAMAYA BAŞLADI VE NEFES ALMAKTA ZORLANDI.
aĞZINDA KÖPÜKÇÜKLER VE BALONCUKLAR OLUŞTU .DOKTORA GÖTÜRDÜM AKCİĞER FİLMİ ÇEKTİ ,TEMİZ ÇIKTI AMA ANCAK KESİN BİRŞEY DİYEMEM ETKİLERİ BİRKAÇGÜN SONRA BELLİ OLUR DEDİ . şİMDİ HIKIRTISI VAR , YÜZ ÜSTÜ YATIRDIK .
ARANIZDA BÖYLE BİR OLAY YAŞAYAN ANNE VARSA NELER YAPTIĞINI PAYLAŞABİLİR Mİ???

tam olarak böyle olmasa da daha korkuncunu yaşayan bir anne olarak endişelenmemeni öneririm.. sabunlu suyun herhangi bir zararı olacağını sanmıyorum.

benim oğlum 2 yaşındayken yumuşatıcı içti.. röntgen çektirdik bir sorun çıkmadı ama yemek borusunda herhnagi bir sorun olur endiişesiyle anestezi yöntemiyle endoskopi yaptırdık. temiz çıktı çok şükür.. ama yaşadığım stresi anlatamam..

bu tecrübeyle ağzına sabunlu su kaçmasının bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum.. çok geçmiş olsun, anne olarak sürekli takipte ve dikkatli olmamız gerekiyor.. yerimseniben

benim oğlum da arada banyo yaparken yüzünü yıkadığım zaman ister istremez şampuanını tadına bakıyo hatta az öncede küvetini içine duş jelindsen döktüm elleriyle çırparken su boğazına kaçtı illa oluyo böyle şeyler çok endişelenmeyin bu kadarcıktan bişi olcanı sanmam

Back