Kızlar hemen hemen bir ay kadar önce duş jeli allerji yaptı bende bende doğal sabunlara yöneldim bittikten farklı sabun alırım dedim cildin karmadir normade kurutulmuş diye korktum ama yüzümde de hep sabun kullanırım o yüzden cesaretlendim. Gül sabunu aldım aktaran 5-6 tl bişey. Duşa kesme sürüp kopurttum keselendim o kadar bereketli ki nasıl köprüyor. Sonra kremsi gibi oldu köpüğü vücudum bembeyaz tabi bende sabunu alıp biraz daha krem gibi olana kadar köpük oluşturdum elimde kollarıma bacaklarıma göğsüne karnına her yerime masaj yaptım soğuk suyla duruladim sonuç harika... bacaklarımin belli iki yerinde selülit vardı ama çok azdi beni çok rahatsız etmiyordu bir baktım yoklar bacaklarını iç kısmındaki çatlaklar çok çok çok dikkatli bakınca görünüyor kollarını ve göğüslerim sıkılaştı göğüs çatlakların yok oldu. Ben çok dikkat ederdim bunlara farkedilmez eşime söyledim o hiç dikkat etmez bakınca o da çok şaşırdı ona da aldık o da kullanıyor artık :) kızlar kesinlikle tavsiye ederim hiç kurutmuyorda nemlendirici gibi nemlendiriyor aslında. Çokta uygun fiyati lütfen deneyin. Özellikle ergenligimde falan çok takardim ben ne kadar uzuldugunu bilirim insanın o yüzden yazmak istedim umarım deneyen olur. Gül sabunu bitince birde aloe vera sabunu deneyeceğim bakalım :))