Çatlaklar Sabunla hem çatlak hem de selülit azaltma

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

smelly cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
170
38
48
Kızlar hemen hemen bir ay kadar önce duş jeli allerji yaptı bende bende doğal sabunlara yöneldim bittikten farklı sabun alırım dedim cildin karmadir normade kurutulmuş diye korktum ama yüzümde de hep sabun kullanırım o yüzden cesaretlendim. Gül sabunu aldım aktaran 5-6 tl bişey. Duşa kesme sürüp kopurttum keselendim o kadar bereketli ki nasıl köprüyor. Sonra kremsi gibi oldu köpüğü vücudum bembeyaz tabi bende sabunu alıp biraz daha krem gibi olana kadar köpük oluşturdum elimde kollarıma bacaklarıma göğsüne karnına her yerime masaj yaptım soğuk suyla duruladim sonuç harika... bacaklarımin belli iki yerinde selülit vardı ama çok azdi beni çok rahatsız etmiyordu bir baktım yoklar bacaklarını iç kısmındaki çatlaklar çok çok çok dikkatli bakınca görünüyor kollarını ve göğüslerim sıkılaştı göğüs çatlakların yok oldu. Ben çok dikkat ederdim bunlara farkedilmez eşime söyledim o hiç dikkat etmez bakınca o da çok şaşırdı ona da aldık o da kullanıyor artık :) kızlar kesinlikle tavsiye ederim hiç kurutmuyorda nemlendirici gibi nemlendiriyor aslında. Çokta uygun fiyati lütfen deneyin. Özellikle ergenligimde falan çok takardim ben ne kadar uzuldugunu bilirim insanın o yüzden yazmak istedim umarım deneyen olur. Gül sabunu bitince birde aloe vera sabunu deneyeceğim bakalım :))

Ne kadar süre kullandınız bu sonuçları görmek için.Birde madem bu kadar mucizevi bir etki yaptı neden sonrasında aloe vera sabunu denemeyi düşünüyorsunuz.Buna devam edin o zaman..

Ne kadar süre kullandınız bu sonuçları görmek için.Birde madem bu kadar mucizevi bir etki yaptı neden sonrasında aloe vera sabunu denemeyi düşünüyorsunuz.Buna devam edin o zaman..
Hemen hemen 1 aydır kullanıyorum. Bu etkileri gördüğüm zaman internetten gül sabununun cilde etkilerine baktım. Yani ben bunun icin kullanmaya baslamamistim. Daha sonra diğer bütün sabunlara baktım aloe vera dikkatimi çekti. Onu da denemek istiyorum belki o daha iyi bilemeyiz. Neden daha iyi olabilecek bi sabun varken çok iyi gelsede birine takılı kalayım ki. Onu beğenmezsem başka bir şey düşünmem zaten güle devam ederim şüphe etmeden

Merhaba benimde inanilmaz derecede catlaklarim ve selülit im 18yasindayimve bu durumda artik agliyorum insallah bende denucem.gece cok umutlandurdiniz beni

Kızlar umarım denemişsinizdir gerçekten vücudum yani tenim bi tatlı oldu bide hava sogudu cildim kurumaya başladı duştan çıkmadan önce bi tasa azcık bebe yağı döküp suyla doldurup vücuduma gezdiriyorum evimde beni şortla falan gören herkes pamuk gibi olmuşsun diyor. Ayrıca ne bir ter kokusu ne başka şey günlerce mis gibi kokuyor vücudum. Artık eve duş jeli almıyoruz farklı güzel kokan cilde iyi gelen sabunlarda aldık. Demem o ki gül sabunu yoksa bile eğer elinizde doğal bir sabun varsa bir deneyin

Merhaba canım Çatlakların ne renkti ? Derin miydi ? Bir de hangi marka gül sabunu aldın aktardan ?

Merhaba canım Çatlakların ne renkti ? Derin miydi ? Bir de hangi marka gül sabunu aldın aktardan ?
Canım benimkilerin %95 ı falan beyazdı taa ergenlikten kalanlar çok eskilerdi. çok azda kırmızımsı morumsu daha yeni olanlar vardı. gögüslerimde ve ust bacak iclerindeydi. mecitefendi kullandim sabunu şuan arada çay ağacı yağı sabunu da kullanıyorum ondan da çok memnun kaldım mevsim geçişlerinde çok sıkıntı yaşarım ben cildim falan çok kurur kaşınır çay ağacı yağı sabunu onu da geçirdi. birde dedigim gibi durulama suyuna çok az bebek yağı katıyorum bunu da dene derim sadece kokusu bile yeter :)

Sağol canım hemen aldım zaten sabunu kullanmaya başladım bakalım bende de bir değişik olursa paylaşırım

Açıkcası bende pek bir değişiklik olmadı ama düzenli kullanamadım aklıma geldikçe kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…