Cilt Bakımı Ürünleri sabun önerim var

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
otacı markası günlük ağacı sabunu aldım cok faydalı şeyler yazıyodu yara ıyılestırıcı ter kokusu gıderıcı antıseptık parazıtlere karsı ve yaslanmayı gıderıcı yazıyo ustunde deniycem bir kaç çeşidi daha vardı büyük marketlerde var markası güvenilir oldugu için aldım hep dove kullanıyodum hep aynı olmuyo sureklı ))ama dove hıc zarar vermedı cıldıme umarım buda ıyı gelır

selincim o sabunu burada herhalde bulamam Türk marketlerinde öyle her cesit olmuyor
ama aklimda bulunsun yazin gelecem istanbua birkac gün kalacagiz nasip olursa insaallah:Saruboceq:
ozaman alirim madem böyle yararli denerim canim sagolasinvereliniortakopuyorumnanaktan

ben gunluk ağacı olanı anneme ve kendıme aldım bır suru cesıdı var otacı markasının faydaları uzerınde yazıyo zaten lavantalı,defne,ısırgan,çam katranlı vs kendıne uygun olanı secıyosun yaşlanma etkilerini geciktirir yazısını okuyunca annem gunluk ağacı olanı istedi )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…