Premature Bebekler sabrın mükafatı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
aynı mama galiba. Milupa prematil. kullanıyorum. dr.lar 3 ay bu mamayı kullanacaksınız dediler.

Tatoş bebişin için dua ediyorum. Bilirim çektiklerini. Allahtan hep hayırlısını iste. Umarım bebişin savaşır. Ben buna inanıyorum. gör bak sizde kazanacaksınız.

dilda canım bende beişlerimde prematil kullandım..yeni pre aptamile geçtik..
benim beiişler şu an yeni 3 kiloyu gördüler.. 1700 ile hastaneden çıkmıştık bizde.. milupanın sitesinde okudum prematilden sonra pre aptamil 3,500 gr olduktan sonra verilir diyor.. ben mama bulamayınca gece acil pre aptamil alıp kullanmıştık 2800çıkınca kiloları doktor 2 hafta sonra geç bu mamaya dedi 2 hafta daha prematil kullandım şimdi pre aqtamile geçtik tamamen ama yinede bebişin biri 3,500 altında kilosu.. senin bebiş 3800 4 kilo olmuştur neden pre aptamile geçirmediki doktorlar prematil çok düşük kilolu bebişler için..acaba ben yanlışmı yapıyorum..zaten doymuyorlar artık 75 cc veriyorum.. dahada versem yerler..

Canım Allah bağışlasın ikizlerini. Bizim dr. 3 ay prematil kullanacaksınız dedi. Maddi yönden zorluyor beni. Bir kez pre aldım. İçeriklerine baktığımda prematil 2 kat daha besleyici. Tüm vitaminler ve minareller iki kat daha fazla prematilde. İyice kuvvetlensin diye vermiş olabilir.Belki dr. da bunun için 3 ay kullanacaksınız dedi bilemiyorum. ben iki saatte bir 60 cc veriyorum mamayı.

saolasın canım.. Allah hepimizin çocuklarını nazarlardan esirgesin..
evet malesef çok masraflı bizide zorluyor ama bir süre daha dayanacağız.. bende içeriklerine bakmıştım doğru prematil daha yoğun ... eczaneden alındığı için zorlanıyorduk çünki her eczanede bulunmuyor getirtiyorduk biz ama bazen bitiyordu zorlanıyorduk.. şimdi marketden alıyoruz pre aptamili.. iki tanebebiş olunca 2 gün anca gidiyor bize..
bugünde doktora gittik göbeğimiz şişmişti göbek fıtığı olmuş oğluşum ama bişey yapmaya gerek yok bir sene içinde geçer prematürelerde daha sık görülür dedi doktor..kilolarıda 3,840 ve 3 350 çıktı doktor gelişimleri iyi dedi..mamamızda doğru mamaymış..bizde 2 saatde bir50cc veriyorduk yeni 75 e geçmiştik bugün doktora gittik şaştı mama saatimiz 100cc bitirdi afacanlar... :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
senağlama senağlama senağlama
rabbim defnecine uzun uzun ömürler versin :Saruboceq:

rabbim çocuğunu sana bağışlasın...,okurken inan çok duygulandım,sonu güzeldi ama...

Sevgili meslektaşım,Allah yavrunu sana bağışlasın,sağlıklı,mutlu bir ömrü olsun inşallah.Bu kadar yolu başarıyla geçtiğine göre azimli bir kız olacak.Süt için de üzülme benim de 15 aylık ikizlerim var,çok az emzirebildim mamaylada büyüyorlar üzme canını.Öncelikle sana sağlıklı günler diliyorum,eşinin ve kızlarının sana çok ihtiyaçları var.Allah yardımcın olsun.

kurban oldugum allahım ikinizede tum evletlarımızada saglık versin gönlünü ferah tut allah buyuktur derdi veren allah dermanıda verir ben anlatsa şükur edersin inanki ama allah yardım ediyo kalbvini, ferah tut hocamm sen bize lazımsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…