• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabrım çok sınandı

Elebaşını kanuni haklarını vererek kapının önüne koyardım.
Diğerlerine örnek olur.
Yöneticilik becerilerimi de geliştirmek için gayret ederdim.
Liderlik ve otorite konusunda zaaflarınız olabilir.

Benimle ilgili dedikodu yapmak eğlendiriyorsa yapsınlar benim için hiç önemli değil. Ama amir olarak tanımıyorum diye bir çıkış yapılıyor ise işte orada bir tehlike var demektir. Ben biliyorum ki o kişi bunu çevresinden güç bulmak için yapıyor ki daha önce yaptılar. Yoksa giyimim kuşamım tipim hakkında dedikodu yapsınlar. Zerre önemli değil. Bu yönetmek isteyeceğim bir kriz değil çünkü. Ama amir olarak görmeyelim diye bir çaba varsa orda onu bastırmak lazım o zararsız bir dedikodu olmaktan çıkıyor.
Evet evet. İkisi arasında ki fark önemli. Hadlerini bildirin.

Ben yorumlardan anladığım kadarıyla siz dahil çalışan herkes max 6 aydır olan kişiler. Açıkçası nasıl bir kurum ki bu 6 ayda içeriden yeni başlayan kişiler arasından bir amir atıyor? Sizi yargilamak için söylemiyorum ama bu durum ister istemez diğerleri açısından bir memnuniyetsizliğe yol açabilir. İster istemez konuşmalar olabilir. He siz gerçekten mükemmel bir performans gostermis olabilirsiniz. Sonuc olarak siz amir secilmissiniz. Sonraki süreçte yönetimi iyi sağlamanız gerekiyor. Direkt olarak profesyonel olun.
Ben daha önce de amirlik yaptım o nedenle buraya işe alımda amir olarak düşünüldüm. Diğerlerinin böyle bir tecrübesi yoktu. Onlardan daha deneyimliyim.

Back
X