• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabit hat olmadan cep telefonu ile bilgisayardan internete girmek?

acxix_hatxixralar

19.09.2014
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
654
0
296
Diğer
Arkadaşlar kuzenim yazlıkta leptobuyla internete bağlanmak istiyor. Sabit hat bağlatmak istemiyorlar bi kaç ay için. Daha önce duymuştum cep telefonunu modem olarak kullanıp internete bağlanıldığını.. Ancak tam bi bilgimiz olmadığından sormak istedim..

Turkcellin aylık paketleri oluyo 30 kontöre falan böyle bişey yapıp leptoptan internete bağlanabilir miyiz diye düşündük ama bi soralım soruşturalım dedik....

Bilgisi olanlar bi el atar mı yardımcı olabilirler mi acaba benneyaptımki

Öncelikle telefonunuzun modem özelliği olmalı; bu özelliğin var olduğunu varsayarsak, öncelikle telefonunuzu arabirim bağlantısı yani dku kablosu ile laptopunuza bağlayınız, daha sonra laptopunuza nokia pc suite tarzı telefonunuzun desteklediği arabirim programını laptopunuza yükleyiniz, daha sonra bu programın içerisinde bir buton var "internete bağlan" diye. buraya tıklyarak rahatça bağlanabilirsiniz..

Bende şu anda 6630 ile bağlanıyorum türkcell'in harika kampanyası var müşteri hizmetlerinden bağlantı konusunda destek alabilirsiniz.

Back