• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsız ve çok heyecanlıyım

sunshne1984

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
49
0
6
İstanbul
Ya sabırsızlıktan ölücem yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Şunları yaşayan var mı kızlar aranızda. 1 yıl 8 aylık evliyim. Korunmayı Ağustos'da bıraktık yumurtlama gününü takip ettim ve 17 Ağustos'dan beri hamilelik hissi ve belirtileri oluştu bende. Mesela adet günümden 2 hafta önce göğüslerimde şişkik ve acı çok hafif miğde bulantısı halsizlik. Bunlar 17 Ağustos'dan sonra 2-3 gün sürdü daha sonra sadece göğüslerde şişkik ve ara sıra halsizlik oluştu. 29 ağstsda tam 28 gün üzerine adet gördüm fakat hiç böyle olmamıştı 2 gün normal adetden daha farklı bir kan ve 3. Günü kesildi kanama, sadece çok az kahverengi lekelenme oldu hatta 1. Günü görmüş olduğum kanamadan sonra kahverengi lekelenme oldu. Yarın kan tahlili sonucumu alıcam 4 de ama sizkerlede paylaşmak istedim. Sizce hamile olmuş olabilir miyim?

Ayrıca şuanda göğüsleriimdeki şişkik ve acı adetten 2 hafta önceki gibi değil. Adet olunca şuan ki kadar Şişli'nde olmuyordu azalınca acaba hamile eğilmiyim diye düşünüyorum. Oof ya.. Bitsin artık beklemee..!

İnşallah hamilesindir canım, sağlıkla kucağına alırsın, merak ettim sonuçları dörtte alıcam yazmışsın lütfen haber ver bizede.

Yanlışlıkla diğer başlıklar altına yazmışım burayada yazayım dedim;)
Arkadaşlar sonucumu aldım. Referans aralığı 0.0 - 5.0 benim değer ise 0.5. Aile Dr referans aralığına göre düşük dedi ama sen yinede adet gününü bekle ilaç falan içme dedi. Eczacıya gösterdim gebe değilsin denemez ama gebesinde denemez dedi. Cuma cmrtsi Doktrunun randevusu dolu Pazartesi'ye aldım net sonuç o zaman inş. Ablama sordum ablamın ki 0.4 çıkmış doktundada ultrasona girmiş gebesin denmiş. Değeri böyle çıkan var mı? Adet günümden 7 gün geçti ama ben ilk iki gün kanama gördüm 3. Günü kesildi. Normalde hiç böyle adet görmezdim düzenli ve tam 7. Günü biterdi

Yanlışlıkla diğer başlıklar altına yazmışım burayada yazayım dedim;)
Arkadaşlar sonucumu aldım. Referans aralığı 0.0 - 5.0 benim değer ise 0.5. Aile Dr referans aralığına göre düşük dedi ama sen yinede adet gününü bekle ilaç falan içme dedi. Eczacıya gösterdim gebe değilsin denemez ama gebesinde denemez dedi. Cuma cmrtsi Doktrunun randevusu dolu Pazartesi'ye aldım net sonuç o zaman inş. Ablama sordum ablamın ki 0.4 çıkmış doktundada ultrasona girmiş gebesin denmiş. Değeri böyle çıkan var mı? Adet günümden 7 gün geçti ama ben ilk iki gün kanama gördüm 3. Günü kesildi. Normalde hiç böyle adet görmezdim düzenli ve tam 7. Günü biterdi

İnşallah hamilesindir. Adetim 8gün geçmesine rağmen hcg değerim 0.1 doktor hamile deilsin dedi. Ama ben o zaman hamileymişim 2 hafta sonra tekrar gittiğimde hcg 10000 olmuştu...

İnşallah hamilesindir. Adetim 8gün geçmesine rağmen hcg değerim 0.1 doktor hamile deilsin dedi. Ama ben o zaman hamileymişim 2 hafta sonra tekrar gittiğimde hcg 10000 olmuştu...
İnş cnm ya bnde Pazartesi gebelik öncesi muayene olduğum doktoruma gidicem inş ultrasonda kesin çıkar dua edin lütfen çok istiyorum

Back