• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FavouriteCheer

Bir varmışız, Bir yokmuşuz..
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
8
1
16
Selam Kızlar,
Bende sabırsız anne adaylarından biriyim. Bana yardımcı olur musunuz lütfen?
1,5 yıllık evliyim. 7 ay öncesine kadar doğum kontrol hapı(Yasmin) kullandım. Bıraktığımdan beri adetim düzensiz. Düzensizlik nedeniyle 4 ay önce doktora gittim. Bir problem yoktu sadece bana yine adet düzenlemek için Yasmin verdi. 1 ay kullandım bıraktım. 3 aydır denemelere devam yani. Ama tabi olmuyor mu olmıycak mı diye psikolojim bozuldu :(
9 nisanda en son adet oldum 6 gün sürdü.30 nisanda koyu kahve çamur gibi bi lekelenme oldu 5-6 damla geldi. ertesi gün çok açık renkte geldi ve yine lekelenme şeklinde. Bir daha bişey gelmedi. İnternette okuduğum birçok hamilelik belirtisini yaşıyorum ( göğüs sızlaması, kasık sancısı, ani ruh hali değişikliği, beyaz akıntı, sürekli uyku isteği, halsizlik , yorgunluk gibi gibi..) ama bazılarını da yaşamıyorum tabi miğde bulantısı gibi. Test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye. Neyi bekliyorum bilmiyorum. Hamile olmayı çok istiyorum. :anneadayı:Sizce ne yapmalıyım. Ben psikolojikman bu belirtileri yaşıyor olabilir miyim? :110:

O kahverengi akıntı hamilelik belirtisi diye biliyorum canım sanırım yumurtan catlamis bi test yap bakalım sonucunu Paylaş bizimle

Back