sabır

ADANA :) gene de uzak sayılmaz aslında zaman olsa bir uçağa binersiniz hop burdasınız.Sabahları çalıştığımdan işyerinde zor yapıyorum bende kahvaltı haklısınız insan sabah kalkınc a azcık sinirli oluyo yani hele birde üstüne kahvaltı yapmamışsa :)
Adana da görümcem var en büyük görümcem .Seyhandalar onlar .Gitmeyi çok istiyorum aslında .Kebaplar ağzımı sulandırıyor .Çok sanslısınız

Adana da görümcem var en büyük görümcem .Seyhandalar onlar .Gitmeyi çok istiyorum aslında .Kebaplar ağzımı sulandırıyor .Çok sanslısınız
İstediğiniz kepab olsun yolunuz düşerse ev kebabı ısmarlarım size inşallah bende seyhana bağlı mavibulvar tarafı .Sevgiler,

İstediğiniz kepab olsun yolunuz düşerse ev kebabı ısmarlarım size inşallah bende seyhana bağlı mavibulvar tarafı .Sevgiler,
Çok teşekkür ederim .Çok naziksiniz .İnşallah gelirsem uğrarım .Ben şimdi öğle arasına çıkayım aç karnımı doyurayım .Görüşmek üzere .

Belli ki kvnin abisinin hanımı da görümcesini istemiyor. Gelinler bile zor katlanırken onun baş tacı etmesini beklememk gerek.

X