Sabır

Deniz24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
154
116
103
Foruma biraz göz atınca insanlarin ne kadar cok derdi varmış dedim önce .Sonra yazıları okuyunca cogu insanlarımız ne kadar sabırsız , hissiz , acımasız ve vicdansiz oldugunu gördüm. Nasıl böyle insanlar olduk anlayamıyorum aslinda cogu kisi hakli davalarinda kendini savunmak icin oyle davraniyor belkide ya da oyle olmak zorunda kalıyor. bosverin size ne yaptiklarini sadece ve sadece kendinizi düşünün mutlu olmaya calisin şükredin ya da ibadetin neyse ona gore hareket et mutlu olmaya calisin ki inatla size bagiran size kizan sizi yok sayanlara karşı mutlu olun çünkü insanlık mutlulukla ve vicdanla guzel yerlere gelir ve gelecek nesillere guzel seyler birakmis oluruz. Niye bunlari yazdim belki hayata küsmüş ,kizmis insanlar görürde kendilerinin ne kadar kıymetli olduklarini hatirlarlar. Baskalarini üzmek basklarinin üzüntüsünden beslenmek kadar kötü birsey yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…