sabır sabır sabır !! :(

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
36
Kızlar sabahtandir uzuyorum kendi kendimi. Paylaşmak istedim sizinle.
Ne yazacagimi, nerden baslayacagimi bilmiyorum. :KK43: direk konuya gireceğim.

Gündüz dışarda isim vardi eşimle öğle yemeği yedik biraz vaktim vardı uzandı k koltukta sakalasiyoruz, egleniyoruz. Kalkayim gideyim dedim. Bırakmadı ne olur kal çok özledim dedi. Sarıldı öptü. Gitmem gerek dedim. Iki saat gec gitsen ne olur dedi.Çok ısrar etti. Naz etti. Zamansiz oldugunu biliyordum ama Kıyamadim. Hem degisiklik olsun dedim benim de hoşuma gitti geri cevirmedim. Aradım randevumu iki saat sonraya aldım. Lavaboya gittim geldim. Telefonu çaldı arkadaşı oturmaya çağırdı. Tamam tamam yarım saate geliyorum dedi. Önemli birsey mi var dedim yok Çoktandır görüşüyorduk, biraz otururuz dedi.
Ne diyeceğimi şaşırdım. Şap gibi kaldım. Sende hazır ertelemisken biraz uyu dinlen dedi.
Bende çıkacağım dedim. Yolda niye surat yapıyorsun diyor. Sen istedin diye randevumu erteledi m, on dk da arkadaşın çağırdı hemen ettin beni, bunun için olmasın sakin dedim. Ben demez olaydım bir bağırdı , kızdı. Saçma sapan açıklamalar ile üste çıktı. Bende çok kızdım kapıyı çarpıp indim arabadan.
sabahtandir konuşmuyoruz. Şimdi karşımda uzanmış tv izliyor. Ve benden çok o surat yapıyor bana. Gel de deli olmaaaa

Nerde yanlış yapıyorum :KK43:
Konu tekrarı olmasın diye burdan devam ediyorum. Olayı yaşadığım günden beri konuşmuyoruz evde. En son arabada tartıştık ve bir daha konu açılmadı. Hiç konuşma gereği duymadım eşim, benimde içimden gelmedi zaten. Takı dün aksama kadar..
Yanıma oturmuş sarılıyor şirinlik yapıyor birazcık yüz versem hemen konu kapanacak ama ben böyle olsun istemiyorum. En azından bir özür dilesin hatasini kabul etsin istedim. Ben surat yapmaya devam edince. Niye uzatıyor dedi en azından bir özür dilemeni bekliyorum dedim. Bu kadar büyütüp ecek ne yaptım dedi. Terbiyesizlik yaptın bana (bir anlik sinirle soyledim) ve üste çıkıp bide bağırdı n yetmez mi dedim.
Böyle deyince daha kızdı. Ben çok abartmisim konuyu uzatmisim. Daha bir sürü şey söyledi. Çıktı gitti öbür odaya uzun bir süre. Biz evlendigimden beri hiç ayrı yatmadik. Birbirimize kırgın bile olsak aynı yatakta yattik. Saat 2 gibi gittim yanına halıda uzanmış öyle tavana bakıyordu. Bende yanına uzandı m hiç bir şey demeden. Bir süre ikimizde izledik tavanı sonra bana sarilmasini beklerken kalktı yatak odasına geçti. Ben orda kaldım. Bi daha yatağa gidersem peşinden gitmiş gibi olacağım diye gitmedim. Kanepe de uzandı m yattım sabaha kadar. Sabah erkenden çıkmış işte.
Kizlar Kafam çok karışık :KK43:(

Son düzenleme:
Esiniz sacmalamis ve cok ayip etmis. Ne kadar bencilce davranmis ve dusuncesizce. Simdi cocuk gibi kusuyor zeytin yagi gibi uste cikmaya calisiyor. Ben olsam ben de inat yapardim o konusana kadar ben de konusmazdim gayet de mutlu gozukur umursamaz davranirdim. Delirtirdim ki hatasini anlasin. Yanlis yapmis esiniz size.

Çok uzatılıp can sıkılacak bir şey yok

Kocan senle olmak istemis o kadar geçer gider takılmayin bu kadar

Tepkisi biraz abartılı olsada can sikmaya degmez

Esiniz sacmalamis ve cok ayip etmis. Ne kadar bencilce davranmis ve dusuncesizce. Simdi cocuk gibi kusuyor zeytin yagi gibi uste cikmaya calisiyor. Ben olsam ben de inat yapardim o konusana kadar ben de konusmazdim gayet de mutlu gozukur umursamaz davranirdim. Delirtirdim ki hatasini anlasin. Yanlis yapmis esiniz size.
Yanlış yaptığını biliyorum ama nasıl böyle üste çıkıyor onu anlamıyorum. Ben abartıyormuşum. Konuşmayı düşünmüyorum. Zaten yeterince canımı sıktı
Tsk ederim yorumunuz için.

Iyi de ön dk sonra vazgeçip, bana hiçbir açıklama yapmadan program yapması ne... Ben bunu anlayamıyorum. Önemli birsey olsa. Kusura bakma gitmem lazım dese tatlı tatlı. Ama yok Direk ben gidiyorum senden biraz uyu diyor

K

Kiz ne dedin sen simdi? :KK48:

Y Yasam111 ya bu erkek milletinin kafa %70 daimi izinde. Ders olsun bir daha iki gulucuk bir tatli soze hic bir planini askiya alma

Haklisiniz esiniz ayip etmis, ancak bu tavrini gordugunuze gore bir baska seferde yine boyle bir ortam olursa isinizi gucunuzu ertelemzsiniz onun icin olur biter.
Konusun, ozur beklediginizi soyleyin, cok uzatmadan halledersiniz umarim.

Haklisiniz esiniz ayip etmis, ancak bu tavrini gordugunuze gore bir baska seferde yine boyle bir ortam olursa isinizi gucunuzu ertelemzsiniz onun icin olur biter.
Konusun, ozur beklediginizi soyleyin, cok uzatmadan halledersiniz umarim.
Hiç içimden gelmiyor onunla konuşmak. Bi de davranışlarına bakılırsa hala tepeden bakıyor beyefendi. Hiç Özür dilemek niyeti yok benim de konuşmaya :KK43:

M matmazeldepresif
Ben alintilarken o mesaj oyle degildi, okudum okudum anlamadim. :KK48: Iyi geceler

Yeri gelismisken sosyal bir mesaj da vereyim : erkek milleti icin arkadas dedin mi akan sular duruyor, hatunlar ise genelde kocisi bulunca arkadasi unutuyor. Dunya kocadan ibaret gibi yasamayalim, dostlarimizi unutmayalim :KK31::KK19:

Eski konularını da okudum kırılma ama eşin hafif bencil ve inatçı birisi .
Bunu onunla konuşarak çözüm bulacaksın ya da herkesin kusuru var deyip olduğu gibi kabulleneceksin.

Eski konularını da okudum kırılma ama eşin hafif bencil ve inatçı birisi .
Bunu onunla konuşarak çözüm bulacaksın ya da herkesin kusuru var deyip olduğu gibi kabulleneceksin.
Bilmiyorum sürekli bir didişme halindeyiz. Çok seviyorum katlanmamin tek sebebi :KK43:

X